اثر استفاده از روش های مختلف تغذیه مرحله ایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از روش های مختلف تغذیه مرحله ایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از روش های مختلف تغذیه مرحله ایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از روش های مختلف تغذیه مرحله ایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از روش های مختلف تغذیه مرحله ایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

جهت بررسی اثر اعمال روش تغذیه مرحله ای در طول دوره تخمگذاری بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های بومی اصفهان در شرایط سالن تحقیق حاضر انجام گرفت. بدین منظور با وجود چهار روش تغذیه مرحله ای (چهار تیمار) و در اختیار داشتن ۱۴ قفس زمینی آزمایش حاضر در قالب یک طرح کاملا تصادفی نامتعادل انجام شد. جیره غذایی مورد استفاده در این آزمایش دارای ۲۵۰۰ کیلوکالری انرژی قابل سوخت و ساز و ۱۵ درصد پروتئین خام بود. تا سن ۲۴ هفتگی مقدار خوراک مصرفی همه پرندگان مشابه بود. از سن ۲۵ هفتگی میزان خوراک اختصاصی برای گروه های مختلف به صورت تدریجی ولی با شدت های متفاوت افزایش یافت، بطوریکه در دوره اوج تولید (۳۴-۲۹ هفتگی) خوراک گروههای آزمایشی ۱، ۲، ۳ و ۴ به ترتیب ۱۲۰، ۱۳۰، ۱۴۰ و ۱۵۰ گرم در روز بود و پس از آن تا سن ۵۰ هفتگی به موازات کاهش تولید مقادیر فوق برای هر یک از گروهها بطور جداگانه و تدریجی کاهش یافت. از سن ۵۱ هفتگی تا آخر دوره آزمایش (۶۴ هفتگی) نیز مقدار ۱۱۵ گرم خوراک در روز به ازای هر مرغ برای همه گروهها در نظر گرفته شد. صفات مورد اندازه گیری در طول دوره آزمایش شامل درصد تولید، وزن تخم مرغ، تولید توده ای تخم مرغ، ضریب تبدیل غذایی و برخی از صفات کیفی تخم مرغ های تولیدی بودند. نتایج این تحقیق نشان داد که چهار روش تغذیه مرحله ایی تاثیر معنی داری بر میانگین درصد تولید، تولید توده ای و صفات کیفی تخم مرغ نداشت. با این وجود تفاوت بین تیمار ۱ و ۴ از نظر میانگین وزن تخم مرغ (۵۲.۸ در مقایسه با ۵۳.۷)، ضریب تبدیل غذایی (۳.۹ در مقایسه با ۴.۲)، میزان انرژی و پروتئین مصرفی برای تولید هر تخم مرغ (به ترتیب ۵۲۱.۱ و ۳۱.۳ در مقایسه با ۵۷۱.۱ کیلوکالری و ۳۴.۳ گرم) در کل دوره آزمایش (۶۴-۲۵ هفتگی) و همچنین میانگین وزن بدن مرغها در پایان دوره آزمایش معنی دار (p<0.05) بود. بطور کلی نتایج تحقیق حاضر نشان داد که با اعمال برنامه تغذیه مرحله ای از ابتدای دوره تولید و افزایش تدریجی خوراک تا تخصیص روزانه ۱۲۰ و یا حداکثر ۱۳۰ گرم در زمان حداکثر تولید و سپس کاهش آن، در مقایسه با مقادیر ۱۴۰ و ۱۵۰ گرم در روز، می توان عملکرد مناسبی را از توده مرغان بومی مورد مطالعه انتظار داشت.

کلید واژه: مرغ بومی، تغذیه مرحله ای، تولید تخم مرغ، صفات کیفی تخم مرغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.