ارزیابی ارتباط بین تست های ارزیابی سلامت جنین با نمره آپگار و PH شریان بندناف نوزاد در زنان حامله با خطر بالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی ارتباط بین تست های ارزیابی سلامت جنین با نمره آپگار و PH شریان بندناف نوزاد در زنان حامله با خطر بالا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی ارتباط بین تست های ارزیابی سلامت جنین با نمره آپگار و PH شریان بندناف نوزاد در زنان حامله با خطر بالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ارتباط بین تست های ارزیابی سلامت جنین با نمره آپگار و PH شریان بندناف نوزاد در زنان حامله با خطر بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی ارتباط بین تست های ارزیابی سلامت جنین با نمره آپگار و PH شریان بندناف نوزاد در زنان حامله با خطر بالا :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)
تعداد صفحات :۹
مقدمه: اگر چه آزمون های زیادی جهت ارزیابی مادران حامله وجود دارد، اما هنوز آزمونی با دقت بالا در بالین بیمار جهت ارزیابی اسیدوز جنینی وجود ندارد. پدیده اسیدوز و هیپوکسی به عنوان معیار زجر جنینی از ملاکهای معتبری است که با استفاده از اندازه گیری pH خون شریان بندناف صورت می گیرد. لذا بر آن شدیم تا ارتباط آزمونهای ارزیابی سلامت جنین شامل تست بدون استرس (NST)، تست استرس انقباضی (OCT) و نمودار بیوفیزیکی (BPP) را که تصمیم جهت ادامه یا ختم حاملگی بر اساس آنها گرفته می شود، با نمره آپگار pH شریان بند ناف نوزادان ارزیابی نماییم. روش کار: این مطالعه به صورت مورد شاهدی بر روی ۵۰ خانم حامله پرخطر با تست BPP مثبت، OCT مثبت یا NST غیرواکنشی و ۵۰ خانم حامله بدون خطر حاملگی و تست BPP منفی به عنوان شاهد صورت گرفت. خون بند ناف نوزاد بلافاصله بعد از زایمان گرفته شد. متغیرهایی چون سن مادر، سن حاملگی، پاریتی، نتیجه آزمون BPP, OCT, NST و pH خون بند ناف نوزاد، همچنین جنس، وزن و آپگار نوزاد ثبت شد و از نرم افزار SPSS جهت آنالیز داده ها استفاده گردید.نتایج: در ارزیابی تست NST با اسیدوز در دو گروه مورد و شاهد تفاوت آماری معنی دار وجود داشت (P<0.01) ولی پاسخ OCT و اسیدوز تفاوت معنی داری نشان نداد. NST و OCT حساسیت نسبتا پایینی جهت تشخیص داشتند (به ترتیب ۵۸.۳% و ۴۶.۵%). علاوه بر این بین اسیدوز و نتیجه BPP رابطه معنی داری وجود داشت (P<0.02). نمره آپگار نوزادان در گروه مورد کمتر از گروه شاهد بود (P<0.0001).نتیجه گیری: در غربالگری مادران حامله پرخطر به منظور ارزیابی اسیدوز نوزادی BPP در مقایسه با NST و OCT ارزش بیشتری دارد.
کلید واژه: تست بدون استرس، تست استرس انقباضی، نمودار بیوفیزیکی، نمره آپگار، PH، خون، شریان بند ناف
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.