مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان :

مقاله بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۵۹ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات بار سطحی برخی از خاک های اسیدی ناحیه لاهیجان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خصوصیات بار سطحی
مقاله نقطه صفربار
مقاله بار دائمی
مقاله بار متغیر
مقاله منحنی تغییرات بار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بار سطحی خاک ها با استفاده از دو روش جذب یونی و تیتراسیون پتانسیومتری اندازه گیری می شود. اکثر مدل های شیمیایی بار سطحی خاک ها از اطلاعات به دست آمده به وسیله تیتراسیون پتانسیومتری اقتباس شده اند. مدل اوهارا وگیلمن برای برآورد خصوصیات بار سطحی در محدوده ای از pH خاک، برای سه خاک جنگلی از منطقه معتدل لاهیجان به کار رفت. خاک های انتخاب شده بر روی سه نوع سنگ مادری متفاوت تشکیل شده بودند و لذا تاثیر سنگ مادر روی خصوصیات بارخاک نیز بررسی شد. کربن آلی، درصد رس،pH در آب مقطر و محلول ۱ مولار KCl، ظرفیت تبادل کاتیونی (CEC)، نقطه صفربار (pH۰)، نقطه صفر بارخالص (ZPNC)، بار دایمی و منحنی تغییرات بار این خاک ها تعیین شد و مورد بررسی قرار گرفت. کلیه خاک ها حاوی مقادیر معنی دار بار منفی بودند. خاک تیپیک هاپل یودالف دارای کمترین مقدارpH۰ و بیشترین مقدار بار منفی درpH خاک بود. مقدار pH۰ در هر سه خاک در سطح کمتر از عمق بود و مقدار ZPNC در هر سه خاک قابل تفسیر از روی منحنی های تغییر بار نبود و کمتر از ۲۵ تخمین زده شد که این خود دلیلی بر وجود بار منفی زیاد در این خاک ها می باشد. دامنه تغییرات منحنی های بار منفی در محدوده pH بین ۳ تا ۶ در افق های سطحی بیشتر از افق های زیر سطحی بود که علت آن وجود ماده آلی در سطح است. بار دایمی در هر سه خاک، منفی و بالا بود که منطبق با اطلاعات کانی شناسی این خاک ها می باشد که حاوی مقادیر معتنابهی رس های ۲:۱ و ۱:۱ هستند. اطلاعات به دست آمده از منحنی تغییر بار خاک های مورد مطالعه هم چنین نشان داد که AEC(ظرفیت تبادل آنیونی) این خاک ها پایین و کمتر از ۱ سانتی مول در هر کیلوگرم خاک بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.