بررسی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن پژواکین (DFNB59) در ارتباط با ناشنوایی با استفاده از PCR-RFLP در استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن پژواکین (DFNB59) در ارتباط با ناشنوایی با استفاده از PCR-RFLP در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن پژواکین (DFNB59) در ارتباط با ناشنوایی با استفاده از PCR-RFLP در استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن پژواکین (DFNB59) در ارتباط با ناشنوایی با استفاده از PCR-RFLP در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن پژواکین (DFNB59) در ارتباط با ناشنوایی با استفاده از PCR-RFLP در استان چهارمحال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: ناشنوایی اختلالی هتروژن است که به علت های محیطی یا ژنتیکی رخ می دهد. اخیرا ژن پژواکین (DFNB59) عامل ناشنوایی نوع عصبی معرفی شده است. این مطالعه با هـــدف تعیین فراوانی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن DFNB59 در ۱۰۰ دانش آموز ناشنوا استان چهارمحال و بختیاری انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – آزمایشگاهی، میزان فراوانی جهش های اگزون ۲ و ۴ ژن DFNB59 مورد مطالعه قرار گرفتند. DNA به روش استاندارد فنل کلروفرم استخراج شد و حضور جهش های T54I و R183W با استفاده از روش PCR-RFLP به کمک آنزیم های محدود کننده AF1III و SsiI مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: آنزیم های محدود کننده AF1III و SsiI محل شناسایی مربوطه را در کلیه یکصد نمونه مورد مطالعه هضم نمود. همچنبن این اطلاعات نشان داد که جهش های T54I و R183W در ناشنوایان مورد مطالعه وجود ندارد.نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر و تحقیقات قبلی حاکی از نقش ناچیز جهش های ژن DFNB59 در ایجاد ناشنوایی در استان چهارمحال و بختیاری است. جهت تعیین نقش این ژن در توسعه ناشنوایی نیاز است تا تمامی منطقه رمزکننده و پروموتر ژن مربوطه بر روی تعداد نمونه بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: ناشنوایی، پژواکین، واکنش زنجیره ای پلیمراز، چند شکلی طول قطعه محدود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.