مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان) :

مقاله تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۹ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تیپ بندی و نیمرخ طولی رویش های جنگلی دامنه های جنوبی البرز مرکزی (بررسی موردی حوزه آبخیز سد لتیان)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش گیاهی
مقاله ارس
مقاله البرز مرکزی جنوبی
مقاله ایران و تورانی
مقاله سد لتیان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جامعه های درختی و درختچه ای در شیب های جنوبی رشته کوه البرز به صورت توده ها و گروه هایی طبیعی ظاهر می شوند. این رویش ها که از جنگل های نیمه خشک کوهستان های ناحیه رویشی ایران و تورانی هستند، تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته اند؛ در حالی که از ارزش محیط زیستی و جنگل شناسی بالایی برخوردارند. برای بررسی این جنگل ها یک حوزه آبخیز که از لحاظ پوشش درختی و درختچه ای غنی بوده و گسترش ارتفاعی مناسبی برای بررسی تغییرات پوشش گیاهی دارد، گزینش شد. توده ها و گروه های جنگلی در محدوده این حوزه شناسایی و به عنوان واحدهای کاری تعیین شدند. برای جمع آوری داده های مورد نیاز ار روش آماربرداری ترانسکت نواری در هر یک از واحدها بهره گیری شد. بر این پایه اجتماع های جنگلی موجود تیپ بندی شده و پس از تجزیه و تحلیل داده ها، نیمرخ طولی پراکنش تیپ های درختی و درختچه ای تهیه و تشریح شد. در مجموع ۱۵ تیپ جنگلی در سطح حوزه آبخیز سد لتیان جداسازی شد که در ۸ تیپ اصلی طبقه بندی شدند. توده های درختی و درختچه ای موجود در محدوده ۱۷۰۰ تا ۲۸۵۰ متر از سطح دریا گسترش دارند. از لحاظ پراکنش ارتفاعی، تیپ های بادام کوهی، بنه و سماق به طور عمده در ارتفاعات پایین تر حوزه (کمتر از ۲۳۰۰ متر)، تیپ شیرخشت در ارتفاعات میانی حوزه و تیپ های نارون، سیب وحشی، زرشک در ارتفاعات بالاتر (بیش از ۲۳۰۰ متر) ظاهر می شوند. در این میان تیپ ارس پراکنش گسترده ای از ارتفاع ۱۹۰۰ تا ۲۸۵۰ متر دارد. نیمرخ طولی بدین ترتیب ترسیم شد: درختزارهای بادام – بنه در محدوده ارتفاعی ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰-۱۹۰۰ متر از سطح دریا، جنگل های ارس به همراه شیرخشت و راناس در دامنه ارتفاعی ۲۰۰۰ تا ۲۶۰۰-۲۵۰۰ متر از سطح دریا و جنگل های ارس به همراه زرشک و نسترن از ۲۶۰۰-۲۵۰۰ متر تا ارتفاع ۲۸۵۰ متر از سطح دریا.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.