مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
32 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس :

مقاله بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۲۳ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر بهبوددهندگی گونه پالونیا تومنتوزا در ساخت تخته خرده چوب از اکالیپتوس کاملدولنسیس
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکالیپتوس کاملدولنسیس
مقاله پالونیا تومنتوزا
مقاله تخته خرده چوب
مقاله مقاومت خمشی
مقاله چسبندگی درونی
مقاله واکشیدگی ضخامتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی امکان کاربرد اکالیپتوس کاملدولنسیس (Eucalyptus cameldulensis) در صنعت تخته خرده چوب مورد بررسی قرار گرفته است. تخته های آزمونی از مخلوط اکالیپتوس و پالونیا(Paulownia tomentosa) ساخته شدند. عوامل متغیر این تحقیق شامل درصد اختلاط پالونیا (حرف P) و اکالیپتوس (حرف E) در ۴ سطح (E100 و P0)، ( E80و P20)،(E60 و P40) و (E40 و P60)، میزان چسب کاربردی در دو سطح (۸ و ۱۱ درصد)، میزان کاربرد سخت کننده در دو سطح (۱ و ۲ درصد) و زمان پرس در دو سطح (۷ و ۱۰) دقیقه بودند. دیگر عوامل ساخت برای همه تخته ها ثابت در نظر گرفته شد. پس از ساخت تخته ها ویژگی های مقاومتی و کیفی آنها شامل مقاومت خمشی، چسبندگی درونی و واکشیدگی ضخامتی طبق استانداردDIN68763 اندازه گیری شد. نتایج مربوط به مقاومت خمشی و چسبندگی درونی نشان داد که افزایش پالونیا به اکالیپتوس در ترکیب در بیشتر موارد باعث افزایش مقاومت خمشی و چسبندگی درونی و کاهش واکشیدگی ضخامتی شده است که علت آن افزایش میزان فشردگی کیک خرده چوب و کاهش اثر منفی اکالیپتوس در مخلوط می باشد. از طرفی در همه موارد با افزایش زمان پرس و میزان کاربرد چسب، مقاومت خمشی و چسبندگی درونی افزایش و واکشیدگی ضخامتی کاهش داشته است. نتایج این تحقیق نشان داد که تخته های ساخته شده با کاربرد دو درصد ماده سخت کننده (هاردنر) در مقایسه با تخته های ساخته شده با کاربرد یک درصد از نظر چسبندگی درونی و واکشیدگی ضخامتی برتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.