مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن :
مقاله اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۴۷ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: اثر اختلاط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده بر خواص مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تخریب ترمومکانیکی
مقاله پلی پروپیلن
مقاله مواد مرکب چوب – پلاستیک
مقاله ویژگی های فیزیکی و مکانیکی
مقاله اکستروژن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پزوهش تاثیر تخریب ترمومکانیکی (به عنوان شاخصی از بازیافت) پلی پروپیلن بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی مواد مرکب چوب – پلاستیک بدست آمده از مخلوط پلی پروپیلن دست نخورده و تخریب شده مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور پلی پروپیلن دست نخورده دو بار با شرایط کنترل شده تحت تنش های گرمایی و مکانیکی در دستگاه روزنران (اکسترودر) دو مار پیچ قرار گرفت. مواد هر مرحله با نسبت مساوی با پلی پروپیلن دست نخورده مخلوط شده و به همراه خاک اره چوب راش با مش +۶۰/-۴۰ در حضور سازگارکننده و نبود آن برای تولید مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن با کاربرد یک دستگاه روزنران دو مارپیچ ناهمسوگرد مورد بهره گیری قرار گرفتند. نسبت وزنی خاک اره به پلی پروپیلن ۴۰ به ۶۰ در نظر گرفته شد. کاربرد پلی پروپیلن های تخریب شده بجای نیمی از پلی پروپیلن دست نخورده در تولید مواد مرکب آرد چوب – پلی پروپیلن سبب افزایش جذب آب، واکشیدگی ضخامت، مدول کشسانی (الاستیسیته) خمشی و سختی و کاهش مقاومت به ضربه شده است. کاربرد سازگار کننده سبب بهبود کلیه ویژگی های مورد بررسی شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.