نقش حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل القای آپوپتوزیس در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان موش صحرایی در محیط کشت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل القای آپوپتوزیس در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان موش صحرایی در محیط کشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل القای آپوپتوزیس در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان موش صحرایی در محیط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل القای آپوپتوزیس در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان موش صحرایی در محیط کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل القای آپوپتوزیس در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان موش صحرایی در محیط کشت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی کوثر

تعداد صفحات :۱۰

اهداف: هدف این تحقیق، بررسی اثرات حفاظتی کلریدلیتیوم در مقابل آپوپتوزیس القا شده در کشت سلول های بنیادی مزانشیمی موش صحرایی است.روش ها: در مطالعه تجربی حاضر، سلول های مغز استخوان موش صحرایی در غلظت های ۲، ۵ و ۱۰ میلی مولار کلرید لیتیوم، تا پاساژ سوم کشت شد و در پایان این دوره، تعداد سلول های زنده در گروه های مختلف با روش رنگ آمیزی پروپیدیوم یدید (PI) و انجام فلوسیتومتری تعیین و مقایسه گردید. همچنین در کشت سلول های پاساژ سوم با اعمال محرومیت سرم و افزودن TNF-a آپوپتوزیس القا شد و همزمان کشت سلولی با غلظت های یاد شده لیتیوم تیمار شد. مـیزان آپوپتوزیس بعد از ۲۴، ۴۸ و ۷۲ سـاعت با استفاده از رنـگ آمیزی آکریدین اورنج و اتیدیوم بروماید بررسی شد.یافته ها: پراکنش فلوسایتومتریک سلول های مرده و زنده پس از رنگ آمیزی با PI نشان داد که تیمار سلول ها با غلظت های مختلف لیتیوم سبب افزایش تعداد سلول های زنده شده است. از این نظر بیشترین تعداد سلول زنده در گروه ۵ میلی مولار بود (P<0.05). درصد سلول های آپوپتوتیک بعد از ۲۴ ساعت برای گروه های کنترل، ۲، ۵ و ۱۰ میلی مولار لیتیوم کلراید به ترتیب برابر با ۳۴/۱۹، ۵۵/۱۳، ۷۵/۵ و ۳۱/۱۰ بود که با گذشت زمان (ساعت ۴۸ و ۷۲) تفاوت این درصدها بیشتر شد. از این نظر کمترین درصد سلول های آپوپتوتیک به گروه ۵ میلی مولار تعلق داشت (P<0.001).نتیجه گیری: لیتیوم کلراید به ویژه در غلظت ۵ میلی مولار به طور قابل توجهی میزان آپوپتوز القاشده در کشت سلول های بنیادی مزانشیمی را کاهش می دهد.

کلید واژه: سلول های بنیادی مزانشیمی موش صحرایی، آپوپتوزیس، حذف سرم،

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.