اثر ضد قارچی و ضد میکروبی مخلوط ماده بهساز بافت (tissue conditioner) با اسانس اکالیپتوس


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضد قارچی و ضد میکروبی مخلوط ماده بهساز بافت (tissue conditioner) با اسانس اکالیپتوس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضد قارچی و ضد میکروبی مخلوط ماده بهساز بافت (tissue conditioner) با اسانس اکالیپتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضد قارچی و ضد میکروبی مخلوط ماده بهساز بافت (tissue conditioner) با اسانس اکالیپتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضد قارچی و ضد میکروبی مخلوط ماده بهساز بافت (tissue conditioner) با اسانس اکالیپتوس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: یکی از مشکلات کاربرد مواد بهساز بافت (Tissue conditioner) رشد کلونی های باکتریایی و قارچی بر روی سطح این مواد است. هدف از انجام این تحقیق، تعیین خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی اسانس اکالیپتوس مخلوط شده با مواد بهساز بافت بود.مواد و روشها: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی، ابتدا حداقل غلظت مهاری (MIC) اسانس اکالیپتوس (باریج کاشان) broth برعلیه استافیلوکوک آرئوس و کاندیداآلبیکانس به دست آمد. ۱۱ گروه ماده بهساز بافت (ویسکوژل)، هر گروه حاوی ۵ نمونه به ابعاد ۲ mm ضخامت و ۱۵ mm قطر با غلظت های MIC و ۲MIC اسانس اکالیپتوس و بدون اسانس (کنترل) تهیه شد. دیسک ها ۲۴ ساعت در سرم فیزیولوژی معلق شدند و سپس در یک میلی لیتر سوسپانسیون باکتریایی یا قارچی قرار گرفتند. بعد از ۲۴ ساعت کدورت لوله ها که نشانگر رشد میکرو ارگانیسم هاست بررسی شد. این آزمایش بعد از ۴۸ ساعت و ۷۲ ساعت و برای دیسک های حاوی ۲MIC از اسانس و دیسک های کنترل هم تکرار شد. یافته ها با آزمون دقیق فیشر تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: بین مهار رشد کاندیدا و استافیلوکوک در نمونه های حاوی ۱MIC اسانس در زمان ۷۲ ساعت با گروه شاهد تفاوت آماری معنی داری وجود داشت (P=0.024). نمونه های ۲MIC پس از ۲۴ و ۴۸ ساعت خاصیت ضد میکروبی علیه استافیلوکوک نداشتند. ولی در کاندیدا تفاوت با گروه شاهد معنی دار بود (در ۲۴ ساعت P=0.024 و در ۴۸ ساعت (P=0.004.نتیجه گیری: با وجود خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی قابل قبول اسانس اکالیپتوس، این دارو در طول ۷۲ ساعت از داخل ماده بهساز بافت خارج می شود و این زمان برای کاربرد کلینیکی ماده بهساز بافت بسیار کوتاه است.

کلید واژه: ماده بهساز بافت، کاندیدا آلبیکانس، استافیلوکوک آرئوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.