میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با نمونه های خارجی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با نمونه های خارجی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با نمونه های خارجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با نمونه های خارجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با نمونه های خارجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: حضور فلوراید در مایعات دهانی، برای جلوگیری از پوسیدگی دندانی الزامی است. هدف از این مطالعه تعیین میزان احتباس فلوراید در بزاق پس از مسواک زدن با دو خمیر دندان فلورایددار ایرانی نسیم و کرند در مقایسه با خمیر دندان های MacLeans و Crest می باشد.مواد و روشها: ۱۰ فرد بالغ قبل از شروع مطالعه به مدت ۱۰ روز و در فواصل آزمایشات از خمیر دندان بدون فلوراید استفاده کردند. خمیر دندان های مورد مطالعه، نسیم و MacLeans (حاوی سدیم منوفلوروفسفات) و کرند و Crest (حاوی سدیم فلوراید) بودند. شرکت کنندگان در هر مرحله دندان های خود را با ۱.۵ گرم از یکی از خمیر دندان های مورد آزمایش به مدت ۱ دقیقه مسواک زدند و میزان فلوراید بزاق در زمان پایه و ۱، ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ دقیقه بعد از مسواک زدن به روش پتانسیومتری اندازه گیری شد. برای تحلیل داده ها از روش آماری اندازه های تکرار شده، t زوجی و one way ANOVA و Tukey استفاده گردید.یافته ها: در هر چهار خمیر دندان مورد مطالعه، میزان فلوراید بزاق در دقیقه ۱ بیشترین مقدار در بین تمام زمان های نمونه گیری بود (P<0.005) و پس از آن به تدریج میزان فلوراید بزاق تا دقیقه ۱۲۰ کاهش یافت. میزان احتباس فلوراید بزاق در دقایق ۶۰ و ۱۲۰، در مورد خمیر دندان Crest به طور معنی داری از خمیر دندان کرند بالاتر بود. ]دقیقه ۶۰: (P<0.005)(0.5173±۰.۰۷۷۰ و ۰.۹۸۲۴±۰.۰۹۸۸)؛ دقیقه ۱۲۰: (P<0.008)(0.3651±۰.۰۵۸۰ و ۰.۸۱۰۳±۰.۰۶۱۵)[.نتیجه گیری: میزان فلوراید احتباس یافته در بزاق در خمیر دندان Crest بیشتر از سایرین، در خمیر دندان نسیم برابر MacLeans و در خمیر دندان کرند کمتر از سایر خمیر دندان های مورد مطالعه به دست آمد.

کلید واژه: خمیر دندان فلورایددار، احتباس فلوراید، بزاق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.