مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۹

یکی از مهم ترین علل ایجاد ضایعات پس از برداشت مرکبات، عوامل بیماری زا هستند. آزمایش هایی در قالب طرح کاملا تصادقی با چهار تکرار در سال های ۱۳۸۳-۱۳۸۴ روی لیمو شیرین و پرتقال والسیا به اجرا در آمد. تیمارها شامل عصاره های روغنی خالص و محلول در الکل ۲۵ درصد، با غلظت های ۰.۱، ۰.۳ و ۰.۵ درصد و ایمازالیل (۲ میلی لیتر در لیتر) بود. کاربرد عصاره های روغنی خالص میخک و آویشن روی پرتقال والنسیا در سال ۱۳۸۳ موجب کاهش پوسیدگی از ۹۰ درصد در شاهد به ترتیب به صفر و ۱۲.۵ درصد شدند. عصاره های خالص میخک و آویشن در سال اول آزمایش پوسیدگی میوه های لیمو شیرین را از ۹۰ درصد در شاهد به ترتیب به صفر و ۶ درصد کاهش دادند. در سال دوم نیز نتایج مشابهی به دست آمد و عصاره های خالص روغن میخک و آویشن پوسیدگی لیمو شیرین را از ۹۰درصد شاهد به صفر رساندند. در سال دوم، عصاره روغنی آویشن در الکل ۲۵ درصد حل شدند و با غلظت های ۰.۱، ۰.۳ و ۰.۵ درصد پوسیدگی را در لیمو شیرین از ۸۵ درصد در شاهد به ترتیب به ۶۵، ۴۱ و ۲۶ درصد کاهش دادند، همچنین عصاره روغنی میخک محلول در الکل ۲۵ درصد با غلظت های ۰.۱، ۰.۳ و ۰.۵ درصد پوسیدگی را به ترتیب به ۶۰،۳۰ و ۲۲.۵ درصد کاهش دادند که همگی نسبت به شاهد معنی دار بود. مقایسه اثر عصاره های روغنی خالص میخک و آویشن با قارچ کش از نظر آماری تفاوت معنی داری در کاهش پوسسیدگی نشان نداد. تیمارهای میخک و آویشن در الکل ۲۵ به اندازه قارچکش موثر نبودند.

کلید واژه: لیمو شیرین، پرتقال والنسیا، آویشن، میخک، کپک آبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.