بررسی بلورهای یخ در غذاهای منجمد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بلورهای یخ در غذاهای منجمد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بلورهای یخ در غذاهای منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بلورهای یخ در غذاهای منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بلورهای یخ در غذاهای منجمد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)

تعداد صفحات :۱۳

در این مقاله، آنالیز فرکتال ساختار بلورهای یخ، در غذای منجمدی مانند سویای خشک منجمد (لوبیای ژاپنی) مورد بررسی قرار گرفته است. از آنالیز یک تصویر میکروسکوپی از ذرات بلوری یخ، مشخص شده که محیط ذرات بلورهای یخ را می توان از طریق آنالیز فرکتال شناسایی کرد. اثر زمان ذخیره در یخدان و همینطور دمای ذخیره مواد منجمد، بر روی ابعاد محیط فرکتال (dp) ذرات بلوری یخ نیز مورد بررسی قرار گرفته است. از بعد فرکتال (dp) می توان به عنوان یک عامل شناساگر کمی، جهت نشان دادن سطح ناهموار ذرات بلوری یخ استفاده کرد.

کلید واژه: آنالیز فرکتال، بلور یخ، آنالیز تصویری، تبلور مجدد، بعد فرکتال، قطر متوسط بلور یخ، محیط اطراف بلورهای یخ، مساحت بلور یخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.