اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون در جوجه های گوشتی نژاد آرین و راس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون در جوجه های گوشتی نژاد آرین و راس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون در جوجه های گوشتی نژاد آرین و راس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون در جوجه های گوشتی نژاد آرین و راس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون در جوجه های گوشتی نژاد آرین و راس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم
تعداد صفحات :۶
زمینه و هدف: سیر از جمله گیاهانی است که از هزاران سال پیش، به عنوان گیاهی دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. مطالعات اپیدمیولوژیک بیان گر ارتباط منفی میان مصرف سیر و پیشرفت بیماری های قلبی- عروقی است. بیماری های قلبی- عروقی، بیماری های پیچیده و چند عاملی هستند که توسط عوامل متعددی از جمله بالا بودن سطح چربی های سرم خون (کلسترول و تری گلیسیرید) مشخص می شوند. این مطالعه با هدف تعیین اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون، در دو نژاد از جوجه های گوشتی آرین و راس، انجام گرفت.روش بررسی: این مطالعه تجربی بر روی ۷۱۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی، از نژادهای آرین و راس، در قالب یک طرح فاکتوریل کاملا تصادفی، با سه بار تکرار به مدت ۸ هفته، توسط جیره غذایی آزمایشی، انجام گرفت. گروه شاهد با جیره پایه و سایر تیمارها با جیره هایی حاوی سطوح ۰.۱، ۰.۲، ۰.۴، ۰.۶، ۰.۸ و ۱% پودر سیر، که به جیره پایه اضافه شده بودند، تغذیه شدند. در سن ۸ هفتگی، خونگیری انجام و سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم، اندازه گیری گردید. داده ها توسط آزمون Univariate Analysis of Variance و آزمون تکمیلیTukey ، تجزیه و تحلیل شد (P<0.05). سطح معنی داری اختلاف ها قرار داده شد.یافته ها: پودر سیر به طور معنی داری (P<0.01) باعث کاهش سطح کلسترول سرم خون گردید، اما در مورد سطح تری گلیسیرید سرم، کاهش معنی دار مشاهده نشد. بین تیمارهای مختلف مورد استفاده در این آزمایش، اختلاف معنی داری (P<0.05) در کاهش سطح تری گلیسیرید سرم خون مشاهده نگردید، ولی در مورد اثر گروه نژادی و اثر جنس بر کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید تفاوت معنی داری دیده نشد. بین تیمارهای مختلف، اختلاف معنی دار در میزان کلسترول سرم رخ داد (P<0.05) ولی این اختلاف در مورد گروه نژادی و جنس مشاهده نگردید.نتیجه گیری: اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح تری گلیسیرید و کلسترول در دو گروه جوجه های گوشتی آرین و راس باعث کاهش معنی دار (P<0.01) بر سطح کلسترول سرم در دو گروه جوجه گوشتی آرین و راس گردید، اما کاهش معنی داری بر سطح تری گلیسیرید مشاهده نشد. ارتباط گروه نژادی و جنس با کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید سرم توسط پودر سیر، معنی دار نبود.
کلید واژه: سیر، کلسترول، تری گلیسیرید، جوجه های گوشتی، نژاد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.