تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص های ایمنی فیل ماهیان جوان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص های ایمنی فیل ماهیان جوان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص های ایمنی فیل ماهیان جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص های ایمنی فیل ماهیان جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک بر برخی از شاخص های ایمنی فیل ماهیان جوان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۹

تاثیر سطوح مختلف اسید اسکوربیک شامل مقادیر صفر، ۱۰۰, ۲۰۰, ۴۰۰, ۸۰۰ و ۱۶۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم غذا بر میزان فعالیت لایزوزیم خون، میزان آنتی بادی، جمعیت لکوسیتی و بقای فیل ماهیان جوان ۳۸ گرمی در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۶ هفته مورد مطالعه قرار گرفت. هشت هفته پس از اضافه کردن ویتامینC به جیره ماهیان، اختلاف معنی داری در میزان لایزوزیم در تیمارهای ۴۰۰ و ۱۶۰۰ میلی گرم در کیلو غذا با گروه کنترل (شاهد) مشاهده شد (p<0.50). در هفته شانزدهم پس از شروع آزمایش، میزان لایزوزیم در گروه های مختلف نیز بالاتر از گروه کنترل بود اما نسبت به همدیگر فاقد اختلاف معنی داری بود (p>0.50). بیشترین جمعیت لکوسیتی در تیمارهای ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم ویتامین C در کیلو غذا مشاهده شد. حداکثر میزان عیار آنتی بادی در تیمار ۲۰۰ میلی گرم ویتامینC مشاهده ولی فاقد اختلاف معنی دار با سایر تیمارها بود (p>0.05). هیچ گونه تلفاتی در تیمارهای در معرض قرار داده شده با سویه حاد آئروموناس هایروفیلا مشاهده نشد در حالی که در گروه کنترل ۲۹.۹ درصد تلفات اتفاق افتاد. این مطالعه نشان می دهد که علی رغم توانایی این ماهی به سنتز این ویتامین، افزودن آن به غذا در مراحل بچه ماهی موجب ارتقای برخی از واکنش های ایمنی غیر اختصاصی (لایزوزیم، جمعیت لکوسیتی) و اختصاص (تولید آنتی بادی) و نیز درصد بقای آن در مواجهه با سپتی سمی آئروموناس می شود. لذا استفاده از این ویتامین در سنین پایین تر می تواند موجب تقویت واکنش های دفاعی و درنتیجه افزایش مقاومت به عفونت های باکتریایی در مراحل اولیه ابتدایی رشد و نمو ماهی که از حساسیت بیشتری به عوامل بیماری زا و شرایط نا مساعد زیست محیطی و پرورشی برخوردار است شود.

کلید واژه: اسید اسکوربیک (ویتامین C)، فیل ماهی، آئروموناس هایدروفیلا، لایزوزیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.