تاثیر اسموپرایمینگ روی جوانه زنی بذور ارزن علوفه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر اسموپرایمینگ روی جوانه زنی بذور ارزن علوفه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر اسموپرایمینگ روی جوانه زنی بذور ارزن علوفه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسموپرایمینگ روی جوانه زنی بذور ارزن علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر اسموپرایمینگ روی جوانه زنی بذور ارزن علوفه ای :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۱۴
پرایمینگ بذر یکی از تکنیک های رایج آبگیری برای افزایش کارآیی بذر می باشد. در این آزمایش، یافتن مناسب ترین شرایط پرایمینگ شامل مدت زمان، درجه حرارت و غلظت محلول پرایمینگ برای بذور سه گونه ارزن Panicum miliaceum، P. antidotale و Setaria italic مورد بررسی قرار گرفت. برای هر کدام از گونهها، بطور جداگانه آزمایش به صورت بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار مورد استفاده قرار گرفت. ترکیبهای تیماری مورد بررسی برای هر گونه شامل الف) چهار سطح پتانسیل (۴-، ۸-، ۱۲- و ۱۶- بار) با استفاده از PEG 6000 (پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰)، ب) درجه حرارت با ۴ سطح (۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۲۰/۳۰ (۱۲ساعت /۱۲ساعت) درجه سانتیگراد و ج) مدت زمان پرایمینگ (۳، ۷ و ۱۴ روز) بودند. در مورد همه گونه های مورد آزمایش برای هر دو صفت درصد و سرعت جوانه زنی، اثرات اصلی مدت زمان، درجه حرارت و سطوح پتانسیل پرایمینگ با احتمال ۰.۰۵ درصد معنی دار شدند. نتایج بدست آمده نشان دادند که هر سه گونه در پتانسیل ۱۲- بار و مدت زمان ۷ روز بهترین شرایط پرایمینگ را داشتند و در مورد درجه حرارت، بهترین دمای پرایمینگ برای بذور گونه های P. miliacoum، P. antidotale و S. italic به ترتیب دماهای و ۳۰/۲۰ درجه سانتی گراد (۱۲ (ساعت /۱۲ ساعت)، ۱۵ و ۲۵ درجه سانتی گراد بود.
کلید واژه: پرایمینگ بذر، ارزن، جوانه زنی، درجه حرارت، مدت زمان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.