مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان) :

مقاله تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی (مورد: دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش کشاورزی
مقاله سبک تدریس
مقاله سبک یادگیری
مقاله یادگیری تجربی
مقاله انگیزه
مقاله علاقه
مقاله ایران
مقاله عملکرد درسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با هدف بررسی تاثیر انگیزه و علاقه بر رابطه میان مطابقت/ عدم مطابقت سبک های تدریس- یادگیری و عملکرد درسی دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان از یک طرح شبه آزمایشی پس آزمون استفاده گردید. ابزار استفاده شده در این تحقیق، پرسشنامه سبک های تدریس و یادگیری Kolb بود. داده های گردآوری شده از طریق نرم افزار SPSS و با به کارگیری شاخص های آمار توصیفی، آزمونT استیودنت، و تحلیل واریانس چند متغیره تجزیه و تحلیل گردید. نتایج حاصله نشان داد که سبک یادگیری عمده در میان دانشجویان دانشکده های فوق، سبک “انطباق یابنده” است، در حالیکه سبک غالب تدریس در میان مدرسان دانشکده های مذکور، سبک “جذب کننده” می باشد که با سبک های یادگیری تعداد کثیری از دانشجویان مطابقت ندارد. نتایج نشان داد اگرچه مطابقت میان سبک های تدریس- یادگیری بر عملکرد درسی دانشجویان تاثیر مثبتی دارد، اما این تاثیر تنها زمانی از لحاظ آماری معنی دار است که دانشجویان به درس علاقمند بوده و از انگیزه لازم برای مطالعه و پیشرفت تحصیلی برخوردار باشند. از نتایج این تحقیق می توان جهت بهبود فرایند تدریس و یادگیری در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کردستان استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.