مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵ :

مقاله بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۲۰ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع اختلالات قاعدگی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴-۸۵
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قاعدگی
مقاله دانش آموز
مقاله اختلالات
مقاله دختران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اختلالات قاعدگی سبب مشکلات زیادی برای خانم ها در مقاطع مختلف می شود و گاهی اوقات تشخیص و درمان این مشکلات به عنوان معضلی در طب بالینی جلوه می نماید. تشخیص زودهنگام و درمان اختلالات قاعدگی و وضعیت های بالینی همراه آنها و شناخت علل زمینه ای آنها و چگونگی ارتباط آنها با یکدیگر، امری بسیار مهم در تشخیص و درمان این اختلالات می باشد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اختلالات قاعدگی و برخی علل احتمالی در دختران دانش آموز دبیرستانی ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال ۸۴ انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه توصیفی تحلیلی (مقطعی) بود که بر روی ۵۱۱ نفر از دختران دانش آموز ۱۷ و ۱۸ ساله شهر سنندج در سال تحصیلی ۸۴-۸۵ انجام شد. پس از اخذ اطلاعات اولیه در صورت وجود اختلال در فرد،‌ نمونه مورد نظر جهت انجام بررسی های بیشتر به نزد متخصص زنان معرفی می شد و در صورت تایید، نمونه ها جهت انجام سونوگرافی و یا آزمایشات هورمونی معرفی می گردیدند. داده ها پس از ورود به رایانه با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آمار توصیفی و تحلیلی و با استفاده از آزمون آماری X۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: شیوع اختلالات قاعدگی در جمعیت مورد مطالعه ۴۳۲۵ درصد بود. شایعترین اختلال، هایپرمنوره (%۱۳۹) و پلی منوره (%۳۳۱) و نادرترین، هیپومنوره (%۳۱۳) بود. میزان شیوع دیسمنوره، سندروم پیش از قاعدگی (PMS) و لکه بینی در این مطالعه به ترتیب %۷۸۱، %۷۲۴ و %۸۲ بود. ارتباط معنی داری بین اختلالات قاعدگی و علایم آن با وجود شواهد PCOS در سونوگرافی وجود نداشت (P>0.05).
نتیجه گیری: شیوع بالای اختلالات قاعدگی در دانش آموزان دبیرستانی باید مدنظر باشد و آموزشهای لازم در این زمینه جهت کاهش تنش های روحی احتمالی به آنها داده شود و در صورت تداوم آن بررسی های هورمونی و سونوگرافیک جهت ارزیابی علل و بررسی بیماری های مزمن در آنها انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.