مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور) :

مقاله تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش های مدیریت منابع انسانی از صفحه ۱ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: تدوین استراتژی های منابع انسانی (مطالعه موردی: یکی از سازمان های معنوی کشور)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استراتژی منابع انسانی
مقاله تجزیه و تحلیل Swot
مقاله تجزیه و تحلیل Pest

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سال های اخیر، منابع انسانی در سازمان ها جایگاه محوری پیدا کرده و عاملی استراتژیک برای اداره سازمان به شمار می رود. پژوهش حاضر، به منظور تدوین استراتژی های مطلوب منابع انسانی در یکی از سازمان های معنوی کشور انجام گرفته است. داده های تحقیق از طریق پرسش نامه، مصاحبه با مدیران و کارشناسان سازمان و نیز مطالعه گزارش های موجود استخراج گردیده است. برای تدوین استراتژی های منابع انسانی از روش های تجزیه و تحلیل SWOT و PEST استفاده شده است. هم چنین از مراحل مقدماتی تا ارایه استراتژی ها، از آزمون دلفی بهره گیری شده است. بر اساس نتایج تحقیق، سازمان مورد مطالعه، در فرآیند ورودی منابع انسانی از نظر عوامل داخلی و خارجی از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و بالاتر از حدمتوسط است؛ زیرا، جمع امتیاز نهایی عوامل داخلی و خارجی از ۵/۲ بیش تر است. در فرآیند های خروجی و نگه داری منابع انسانی، سازمان، از نظر عوامل خارجی وضع مناسبی ندارد و پایین تر از حدمتوسط است؛ زیرا جمع امتیازنهایی عوامل داخلی و خارجی داخلی کم تر از ۵/۲ است. بنابراین، بهتر است سازمان در فرآیند ورودی منابع انسانی، استراتژی های تهاجمی و در فرآیندهای نگه داری و خروجی، استراتژی های تدافعی را مورد تاکید قراردهد. یافته های تحقیق، مبین این نکته است که سازمان مورد مطالعه با اجرای موفق استراتژی های پیشنهادی می تواند موجب هم افزایی فعالیت ها و ایجاد انسجام و هم آهنگی بین سیاست های منابع انسانی با استراتژی های کلی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.