مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین به وسیله اشیریشیاکولی انتروهموراژیک با روش آگلوتیناسیون معکوس و کشت رده سلولی ورو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: اشریشیاکولیO157:H7 یکی از عوامل مسوول اپیدمی کولیت هموراژیک و سندروم اورمی همولیتیک می باشد. این سروتایپ متعلق به زیرگونه اشریشیاکولی انتروهموراژیک می باشد. اشریشیاکولی انتروهموراژیک اینتیمین و شیگاتوکسین های ۱ و ۲ و یاهر دو را تولید می کند. هدف از این تحقیق بررسی مقایسه ای اثر مهاری عصاره الکلی آویشن شیرازی در روی تولید وروتوکسین توسط انترو هموراژیک اشریشیاکولی با کیتVTEC-RPLA و سنجش سیتوتوکسیسیته در روی رده سلولی ورو می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه عصاره گیری به وسیله اتانول ۸۵o انجام شد، سپس حلال به وسیله دستگاه تقطیر در خلا حذف شد (عصاره تغلیظ شده). برای ردیابی اولیه خاصیت ضدباکتری روش انتشار از چاهک در محیط آگار مورد استفاده قرار گرفت. پودر عصاره خشک شده با استفاده از روش رقت در لوله در محیط مایع برای تعیینMIC وMBC مورد استفاده قرار گرفت. تولید وروتوکیسین در غلظت های کم تر از مهارکنندگی با استفاده از کیتVTEC-RPLA آزمایش شد. سنجش سیتوتوکسیسیته روی رده سلولی ورو انجام شد و نتایج با میکروسکوب معکوس بررسی و با نتایج کیت VTEC-RPLA مقایسه شد. تمام آزمایش ها سه بار تکرار شد.نتایج: متوسط وزن خشک گیاه ۵۰ میلی گرم در میلی لیتر بود و حداقل غلظت مهار رشد و حداقل غلظت کشنده در رقت ۱.۶۴ عصاره برابر با ۷۸۰ میکروگرم در میلی لیتر بود، همچنین غلظت های کم تر از مهارکنندگی شامل ۱.۱۲۸ و ۱.۲۵۶ برابر با ۳۹۰ و ۱۹۵ میکروگرم در میلی لیتر بود و هاله عدم رشد در غلظتMIC برابر ۱۳ میلی متر بود و تولید ورو توکسین در غلظت کم تر از مهارکنندگی برابر با ۳۹۰ میکروگرم در میلی لیتر به صورت کامل مهار شد و نتایج حاصل ازکیت VTEC-RPLA و سنجش سیتوتوکسیسیته روی سلول های ورو مشابه بود.نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان می دهد که استفاده از گیاه مذکور به عنوان چاشنی در غذاها می تواند رشد و تولید وروتوکسین در انترو هموراژیک را تحت تاثیر قرار دهد و از آن به عنوان نگه دارنده غذایی به جای مواد شیمیایی استفاده کرد. گرچه برخی غلظت های عصاره الکلی فعالیت های ضد باکتری مشخص از خود نشان می دهد اما معرفی آن به عنوان یک ترکیب آنتی باکتریال نیاز به اطلاعات بیشتر دارد.

کلید واژه: انترو هموراژیک اشریشیاکولی، آویشن شیرازی، سنجش سیتو توکسیسیته، وروتوکسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.