تاثیر روغن هسته انار بر فراسنج های لیپیدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روغن هسته انار بر فراسنج های لیپیدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روغن هسته انار بر فراسنج های لیپیدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روغن هسته انار بر فراسنج های لیپیدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روغن هسته انار بر فراسنج های لیپیدی و مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: این مطالعه با هدف تعیین اثرات روغن هسته انار PSO ((Pomegranate seed oil بر روی فراسنج های لیپیدی سرم در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی انجام شد.روش ها: در این کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور که بر روی ۵۱ بیمار مبتلا به هیپرلیپیدمی انجام شد، بیماران در دو گروه مورد و شاهد قرار گرفتند که به ترتیب ۲ کپسول ۴۰۰ میلی گرمی PSO و ۲ کپسول ۴۰۰ میلی گرمی دارونما در روز به مدت ۴ هفته دریافت نمودند. غلظت کلسترول تام، تری گلیسرید، LDL-C، ال دی ال اکسیده (Ox-LDL)، گلوکز و انسولین ناشتا در ابتدای مطالعه و پس از ۴ هفته اندازه گیری شد.یافته ها: میانگین غلظت تری گلیسرید و نسبت تری گلیسرید به HDL- کلسترول در گروه مورد پس از ۴ هفته نسبت به مقادیر پایه کاهش معنی دار [به ترتیب ۲.۷۵±۱.۴۰ در مقابل ۳.۴۵±۱.۵۶ میلی مول در لیتر، (۰.۰۰۹=P) و ۵.۷±۴.۶ در مقابل ۷.۵±۵.۰، (۰.۰۳۱=P)] داشت. اثر کاهش در گروه مورد در مقایسه با گروه شاهد برای میانگین غلظت نسبت کلسترول به HDL-کلسترول پس از تعدیل مقادیر پایه معنی دار بود [۵.۴±۱.۵ در مقابل ۵.۹±۱.۴، (P<0.05)]. میانگین تغییرات در گروه مورد در مقابل گروه شاهد برای غلظت HDL-کلسترول برحسب میلی مول بر لیتر [۰.۱۳ در مقابل -۰.۰۲] و میانگین تغییرات نسبت کلسترول به HDL-کلسترول [-۰.۴۲ در مقابل ۰.۰۱] معنی دار بود. میزان غلظت کلسترول، LDL-کلسترول، گلوگز سرم، انسولین و متغیرهای ترکیب بدن تغییری نکرد.نتیجه گیری: مصرف PSO در افراد هیپرلیپیدمی به مدت ۴ هفته سبب کاهش تری گلیسرید سرم، نسبت تری گلیسرید به HDL-کلسترول و نسبت کلسترول به HDL-کلسترول می گردد.

کلید واژه: روغن هسته انار، هیپرلیپیدمی، فراسنج های لیپیدی، کارآزمایی بالینی تصادفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.