تاثیر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب ناشی از فعالیت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب ناشی از فعالیت دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب ناشی از فعالیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب ناشی از فعالیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب ناشی از فعالیت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم ورزشی
تعداد صفحات :۲۰
هدف: بررسی اثر مصرف حاد ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C بر روی پراکسیداسیون چربی و التهاب متعاقب ۳۰ دقیقه فعالیت با ۷۵% حداکثر اکسیژن مصرفی.روش: شانزده مرد سال و ناآشنا با پروتکل تمرینی، به طور تصادفی به دو گروه پلاسبو (۵۰۰ میلی گرم لاکتوز) (P) و آنتی اکسیدان (۵۰۰ میلی گرم ویتامین (C (OA) تقسیم شدند. دو ساعت پس از مصرف ویتامین C یا پلاسبو، آزمودنی ها به مدت ۳۰ دقیقه با ۷۵% حداکثر اکسیژن مصرفی بر روی نوارگردان دویدند. غلظت ویتامین C پلاسما و مالون دی آلدیید (MDA) به عنوان شاخص استرس اکسیداتیو با استفاده از دستگاه HPLC، کراتین کیناز (CK) به عنوان شاخص آسیب عضلانی با استفاده از دستگاه اتوآنالایزر، و اینترلوکین شش (IL-6) به عنوان شاخص التهاب با استفاده از دستگاه الایزا اندازه گیری گردید. یافته ها: برای مقایسه غلظت آنتی اکسیدان پلاسما و شاخص های آسیب عضلانی، استرس اکسیداتیو و التهاب در هر گروه از روش اندازه گیری مکرر با تصحیح بونفرونی و برای مقایسه این شاخص ها در بین دو گروه از روش t مستقل استفاده گردید. سطوح ویتامین C پلاسما در گروه AO، دو ساعت پس از مصرف و تا ۲ ساعت پس از فعالیت به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). سطوح CK در هر دو گروه پس از فعالیت افزایش (P<0.05) و ۲۴ ساعت بعد از فعالیت در گروه OA تا حدود مقادیر اولیه کاهش یافت. سطوح مالون دی آلدیید سرم پس از انجام فعالیت در گروه P به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.05) در حالی که در گروه OA افزایش معنی داری مشاهده نشد (P<0.05). سطوح IL-6 در هر دو گروه پس از فعالیت افزایش (P<0.05) و ۲۴ ساعت بعد تا حدود مقادیر اولیه خود کاهش یافت. نتیجه گیری: نتایج حاصله حاکی از تاثیر مصرف ۵۰۰ میلی گرم و ویتامین C، بر روی آسیب عضلانی و پراکسیداسیون چربی و عدم تاثیر آن بر روی التهاب می باشد.
کلید واژه: رادیکال های آزاد، آنتی اکسیدان، کراتین کیناز، مالون دی آلدیید، اینترلوکین شش
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.