الگوهای غذایی در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعی – جمعیت شناختی و شیوه زندگی، مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوهای غذایی در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعی – جمعیت شناختی و شیوه زندگی، مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوهای غذایی در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعی – جمعیت شناختی و شیوه زندگی، مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوهای غذایی در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعی – جمعیت شناختی و شیوه زندگی، مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوهای غذایی در بزرگسالان و ارتباط آن با عوامل اجتماعی – جمعیت شناختی و شیوه زندگی، مطالعه قند و لیپید تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: هدف از این مطالعه تعیین الگوهای غذایی در بین بزرگسالان ۷۵-۱۸ سال منطقه ۱۳ تهران و شناخت ارتباط آن با عوامل اجتماعی- جمعیت شناختی و شیوه زندگی می باشد.روش کار: این مطالعه مقطعی بر روی ۳۴۳ مرد و ۴۵۳ زن ۶۵-۱۸ سال (زیر گروه جمعیت شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران) انجام شد. دریافت مواد غذایی با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراک ارزیابی شد. الگوهای غذایی به روش تحلیل عاملی بر پایه ۲۴ گروه از پیش تعریف شده، بر مبنای تشابه مواد مغذی آنها مشخص شدند. سه الگوی غذایی غربی، سالم و سنتی شناسایی شد. امتیاز هر فرد برای هر الگوی غذایی با محاسبه ترکیب خطی مقادیر استاندارد شده گروههای غذایی ضرب در ضریب حاصل از آنالیز تحلیل عاملی بدست آمد. خصوصیات جمعیت شناختی و شیوه زندگی با استفاده از پرسشنامه از پیش آزمون شده جمع آوری گردید. تجزیه و تحلیل رگرسیون خطی چندگانه بصورت جداگانه ای برای مردان و زنان به منظور تحلیل روابط انجام شد.نتایج: میانگین سن مردان و زنان به ترتیب ۴۰±۱۳ و ۳۶±۱۲ بود. الگوی غذایی غربی (با مصرف بالای غلات تصفیه شده، گوشتهای فرآوری شده، میان وعده های شور و شورها، انواع سس های چرب و نوشیدنی های شیرین صنعتی، شیرینی ها و با مصرف کم مرغ و ماهی)، سالم (با مصرف بالای گوشتهای کم چرب قرمز و سفید، حبوبات، سبزیها و میوه ها، لبنیات و روغنهای مایع و زیتون با مصرف کم شیرینی ها) و سنتی (با مصرف بالای غلات کامل، سیب زمینی، روغنهای جامد، مربا و کمپوت، امعا و احشا) تعریف شد. الگوی غذایی غربی بیشترین سهم واریانس را به خود اختصاص داد و میانگین امتیاز الگوی غذایی سالم در زنان پس از تعدیل اثر سن و انرژی دریافتی بالاتر از مردان بود (p<0.05). درصد افراد متاهل در چارک چهارم امتیاز الگوی غذایی سالم نسبت به سایر چارکها بالاتر بود (p<0.01). مردان متاهل تابعیت کمتری از الگوی غذایی غربی داشتند (p<0.01, =-0. 25). تابعیت از الگوهای غذایی غربی با افزایش سن در مردان (=-۰.۴۶) و زنان (=-۰.۳۴)، P<0.001 رابطه معکوس داشت.نتیجه گیری: در مجموع یافته های مطالعه سه الگوی غذایی سالم، غربی و سنتی را در جامعه بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران شناسایی و تعریف کرد. افراد جوانتر و غیرمتاهل تابعیت بیشتری از الگوی غذایی غربی و زنان امتیاز بالاتری در الگوی غذایی سالم داشتند.

کلید واژه: الگوهای غذایی، تحلیل عاملی، اجتماعی – جمعیت شناختی، شیوه زندگی، تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.