اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد دانه و اجزای آن در نخود (.Cicer arietinum L) نوع دسی رقم کاکا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد دانه و اجزای آن در نخود (.Cicer arietinum L) نوع دسی رقم کاکا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد دانه و اجزای آن در نخود (.Cicer arietinum L) نوع دسی رقم کاکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد دانه و اجزای آن در نخود (.Cicer arietinum L) نوع دسی رقم کاکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر عملکرد دانه و اجزای آن در نخود (.Cicer arietinum L) نوع دسی رقم کاکا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

بمنظور بررسی اثر سطوح مختلف آبیاری و تراکم بوته بر روی عملکرد دانه و اجزای آن در رقم نخود کاکا، این تحقیق در قالب کرت های خرد شده با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۸۵ اجرا شد. عامل اصلی شامل سطوح مختلف آبیاری (آبیاری کامل، آبیاری تا مرحله گلدهی، آبیاری بعد ازمرحله گلدهی و بدون آبیاری) و عامل فرعی شامل تراکم های مختلف ۱۶، ۳۲ و ۶۴ بوته در مترمربع بود. نتایج نشان داد که اثر سطوح آبیاری و تراکم، روی تعداد غلاف در بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه در واحد سطح و شاخص برداشت معنی دار بود. تعداد غلاف در بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه در واحد سطح و شاخص برداشت در آبیاری کامل و آبیاری تا گلدهی بیشتر از سایر سطوح آبیاری بود. عملکرد دانه دربوته، تعداد غلاف دربوته، وزن هزار دانه و شاخص برداشت در تراکم های ۱۶ و ۳۲ بوته در مترمربع در مقایسه با تراکم ۶۴ بوته در متر مربع بیشتر بود، درحالیکه عملکرد دانه در واحد سطح در تراکم ۶۴ بوته در مترمربع به طور معنی داری بیشتر بود. نتایج مربوط به اثر متقابل آبیاری ´ تراکم بوته نشان داد که به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد دانه در تراکم ۶۴ بوته در متر مربع با آبیاری کامل و بدون آبیاری حاصل شد، هر چند بین تراکم های ۶۴ با ۳۲ بوته در مترمربع در شرایط بدون آبیاری اختلاف معنی داری وجود نداشت. در مجموع، آبیاری تا مرحله گلدهی و تراکم ۶۴ بوته در متر مربع عملکرد قابل قبولی را تولید کرد.

کلید واژه: نخود، آبیاری، تراکم بوته، عملکرد دانه و شاخص برداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.