بررسی اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: حاملگی طولانی مدت عامل مهمی در مرگ و میر حول و حوش زایمان به شمار می رود که مکانیسم آن به طور کامل روشن نشده است. در حال حاضر روشهای مختلفی جهت القای زایمان به منظور پیشگیری از طولانی شدن حاملگی مورد استفاده قرار گرفته است. از جمله این روش ها می توان به روشهای دارویی، مکانیکی، جراحی و روشهای جایگزینی اشاره نمود. تاکنون روشی که صد در صد فاقد عوارض جنینی و مادری باشد گزارش نشده است. بنابراین پژوهش حاضر با هدف تعیین اثر روغن کرچک خوراکی بر شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده در زنان باردار مراجعه کننده به بیمارستان ایران در ایرانشهر انجام گرفت.روش بررسی: مطالعه کار آزمایی بالینی تصادفی بر روی ۳۰ خانم باردار با سن حاملگی بیشتر یا مساوی ۴۱ هفته کامل، حاملگی ۵-۲، فاقد انقباضات رحمی، نمره بیشاب ۴ یا کمتر قبل از مداخله، حاملگی تک قلو و فاقد مشکلات مامایی و طبی انجام گردید. در گروه تجربی ۶۰ میلی لیتر روغن کرچک به همراه با میوه میل نمودند و در گروه شاهد هیچ مداخله ای انجام نشد. واحدهای پژوهش در هر دو گروه به مدت ۲۴ ساعت پس از مطالعه پیگیری می شدند و به آنها توصیه شد طی این مت از انجام تنقیه، مقاربت، مصرف مسهل، داروی گیاهی، شیمیایی یا روشهای سنتی جهت شروع درد زایمان پرهیز نمایند. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمونهای کای دو، فیشر Exact و تی مستقل با نرم افزار SPSS انجام گرفت.یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد درصد شروع درد زایمان در حاملگی طول کشیده در گروه تجربی در مقایسه با گروه شاهد افزایش معنی دار داشت (p=0.003). یافته های پژوهش نشان داد میانگین نمره بیشاب در گروه تجربی در مقایسه با گروه شاهد افزایش معنی دار داشت (۴.۴±۰.۶۳ در مقابل ۲.۶۶±۰.۷۲ (p=0.000. یافته های پژوهش نشان داد طول مرحله اول زایمان در گروه تجربی کوتاهتر از گروه شاهد بود (p=0.002). نتایج مطالعه نشان داد زایمان طبیعی در گروه تجربی در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود (۸۶.۷ درصد در مقابل ۱۳.۳ درصد (p=0.003.نتیجه گیری: درصد شروع درد زایمان پس از مصرف روغن کرچک خوراکی در حاملگی طول کشیده افزایش دارد. درصد زایمان طبیعی در گروهی که روغن کرچک خوراکی میل نمودند بیشتر از گروه کنترل بود.

کلید واژه: روغن کرچک خوراکی، درد زایمان، حاملگی طول کشیده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.