مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی) :

مقاله بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۵۰۳ تا ۵۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی دقت و واسنجی روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک (بررسی موردی: منطقه البرز مرکزی)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دوره بازگشت
مقاله دبی بیشینه لحظه ای
مقاله دوره آماری
مقاله چاو
مقاله استوکاستیک
مقاله البرز مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش بینی دبی های بیشینه آبراهه ها و رودخانه ها برای برنامه ریزی های اقتصادی و اجتماعی اهمیت ویژه ای دارند و از روش های مختلفی برای برآورد دبی های بیشینه بهره گیری می شود. توزیع های آماری به عنوان روش های معتبر در برآورد رویدادهای هیدرولوژیکی اهمیت زیادی دارند. دو تا از روش های شناخته شده برآورد دبی بیشینه سالانه روش های رگوسیونی چاو و استوکاستیک می باشند. این روش ها جزء توزیع های آماری ساده بوده و تاکنون در کشور ما مورد بهره گیری قرار نگرفته اند. در این پژوهش با توجه به برآورد این روش ها و مقایسه آن با برآورد توزیع های آماری مناسب برازش یافته در ایستگاه های مختلف برای هرکدام از این روش ها در دوره های آماری ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵ و ۴۰ ساله و دوره بازگشت های مختلف میزان دقت این روش ها محاسبه و برای آنها ضرایب تصحیح بدست آمدند. برای بررسی دقت روش ها نتایج آنها با نتایج توزیع های آماری برازش یافته در محیط نرم افزار SPSS و با آزمون تجزیه واریانس در سطح ۵ درصد مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین برای واسنجی روش ها و تعیین ضریب های مناسب آنها از برنامه Solver بهره گیری شد. برای انجام کار در محیط این برنامه لازم است که سلولی را که دارای ارزش بیشتری میباشد به عنوان سلول هدف در نظر گرفته و ضریب های معادله ها را در سلول های قابل تغییر قرار داد. در این پژوهش شاخص آماری میانگین قدر مطلق خطا (MAE) به عنوان سلول هدف تعیین و ضریب های تصحیح روش ها در برای کاهش میزان آن بدست آمدند. نتایج بدست آمده از این پژوهش نشان داد که در سطح ۵ درصد تفاوت معنی داری بین برآورد روش های رگرسیونی چاو و استوکاستیک با بهترین توزیع های آماری برازش یافته با داده ها وجود ندارد همچنین ضریب های تصحیح بدست آمده برای روش های مورد بررسی در دوره بازگشت های کمتر از ۱۰۰ سال تاثیر بیشتری در کاهش خطای آنها دارند. و در مواردی به علت روند نامنظم روش ها در پیش بینی دبی بیشینه سالانه نسبت به برآورد توزیع های آماری، ضریب های بدست آمده تاثیر زیادی در کاهش خظای روش ها نداشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.