مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی :

مقاله بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۰۹ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسانس
مقاله آویشن شیرازی
مقاله سالمونلا تیفی موریوم
مقاله سوپ جو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با وجود پیشرفت های صورت گرفته در بهداشت کشتارگاه و تکنیک های تولید مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی یک موضوع مهم بهداشت عمومی محسوب می شود. از طرف دیگر سازمان بهداشت جهانی اخیرا برای کاهش وقوع بیماری های قلبی – عروقی، کاهش مصرف نمک در سطح جهانی را مطرح نمودند. در صورتی که میزان نمک در غذاهای فرآیند شده کاهش یابد برای سالم نگهداشتن مواد غذایی احتمالا به افزودنی های دیگری نیاز خواهد بود. اسانس های گیاهی احتمالا یکی از افزودنی های طبیعی است که می توان به عنوان افزودنی های ضد باکتری استفاده کرد.
هدف: بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس گیاه آویشن شیرازی بر روی رشد سالمونلاتیفی موریوم در سوپ جو تجارتی بود.
روش بررسی: ابتدا اسانس این گیاه با دستگاه GC/MS تجزیه و اجزای شیمیایی عمده آن شناسایی شد. فعالیت ضد باکتریایی اسانس بر روی رشد باکتری سالمونلاتیفی موریوم در سوپ جو تجارتی متاثر از غلظت های مختلف (صفر، ۰۰۰۵، ۰۰۱۵ و ۰۰۳ در صد) آویشن شیرازی در دو درجه حرارت ۸ و ۲۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱ روز بررسی شد.
نتایج: فعالیت ضد باکتریایی اسانس آویشن شیرازی بر روی میزان رشد سالمونلا تیفی موریوم معنی دار (P<0.001) و ضریب همبستگی غلظت اسانس با لگاریتم تعداد باکتری مورد مطالعه برابر با -۰۴۰۲ بود.
نتیجه گیری: اسانس گیاه آویشن شیرازی احتمالا قادر است به عنوان یک نگهدارنده مناسب علیه بعضی باکتری های پاتوژن غذایی در برخی از مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.