بررسی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز بابا احمدی خوزستان با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز بابا احمدی خوزستان با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز بابا احمدی خوزستان با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز بابا احمدی خوزستان با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز بابا احمدی خوزستان با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

این تحقیق ضمن بررسی عوامل مهم موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز مورد مطالعه با استفاده از مدل های تجربی MPSIAC و EPM، به مقایسه رسوب ویژه برآورد شده در هر روش می پردازد. با بررسی ژئومورفولوژی حوزه آبخیز مورد مطالعه، ۲ واحد، ۱۵ تیپ، ۹ رخساره، ۷۵ رخساره ژئومورفولوژی اولیه و ۱۹۸ واحد کاری تشخیص و تفکیک شد. ارزیابی عوامل موثر بر فرسایش و رسوب دهی حوزه آبخیز در هر واحد کاری با استفاده از روش های تجربی MPSIAC و EPM انجام شد. همچنین با در نظر گرفتن این موضوع که افزایش شیب و رواناب سطحی تاثیر قابل توجهی بر تولید رسوب سازندها یا سنگ های مقاوم ندارد، رسوب ویژه حوزه در دو حالت با و بدون در نظر گرفتن مساحت واحد های کاری دارای سازند مقاوم به فرسایش مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که در گستره هر واحد کاری سرشت سنگ از نظر مقاومت به فرسایش بارزترین عامل بوده و این مورد در کلیه رخساره ها صادق است. همچنین بررسی رسوب ویژه حوزه آبخیز نشان داد که با در نظر گرفتن واحدهای کاری دارای سازند مقاوم، رسوب ویژه ۱۸.۵۴ تن در هکتار در سال، پس از حذف تاثیر عوامل شیب و رواناب سطحی بر واحد کاری با سازند مقاوم به ۱۲.۱۲ تن در هکتار در سال کاهش یافت.

کلید واژه: فرسایش و رسوب، مدل MPSIAC و EPM، سازند مقاوم، واحد کاری، رسوب ویژه، شیب، رواناب سطح و خوزستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.