بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۶
در ایران میزان قابل توجهی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی به ضایعات تبدیل می شود. سیب زمینی که دارای بیشترین انرژی غذایی به ازای واحد سطح می باشد یکی از محصولات عمده کشور بوده و میزان ضایعات آن نیز بر اساس گزارشات منتشره قابل توجه است. بخشی از آسیب های ایجاد شده در غده سیب زمینی ناشی از صدمات مکانیکی است که در چرخه تولید مکانیزه سیب زمینی هنگامی که غده ها با اجزای ثابت و متحرک ماشین ها، سنگ ها و کلوخ ها و با یکدیگر برخورد می نمایند ایجاد می گردد. مقدار آسیب های مکانیکی که در اثر برخورد در غده ایجاد می شود، به خواص مکانیکی و ریولوژیک غده ها و نیروهای خارجی اعمال شده به آن بستگی دارد. بنابراین کنترل میزان آسیب های مکانیکی وارده، افزون بر عوامل محیطی، به کاهش نیروهای خارجی اعمال شده به غده در حین کندن و مراحل مختلف جا به جایی سیب زمینی درون ماشین نیز بستگی دارد. برخی از تحقیقات حاکی از آن است که خواص مکانیکی و ریولوژیک غده ها و استعداد آن ها به آسیب پذیری یکی از مباحثی است که اهمیت بیشتری نسبت به تنظیم های ماشین برداشت دارد. برخی از ارقام آسیب پذیر با توجه به تنظیمات صحیح ماشین های برداشت باز دچار آسیب می شوند. لذا لزوم شناخت خواص مکانیکی ارقام و آسیب پذیری آن ها در برابر نیروهای مختلف به منظور مکانیزه نمودن صحیح محصول و کاهش ضایعات ضروری است.در این تحقیق با انجام آزمایشات ضربه بر روی سه رقم سیب زمینی اگریا، آیولا و مارفونا با استفاده از دستگاه آونگی اثرات زاویه رهایی غده، رقم محصول و اندازه غده بر نوع و حجم آسیب مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج نشان می دهند که اثر رقم محصول، اندازه غده و زاویه رهایی بر حجم آسیب معنی دار بوده و حجم آسیب در رقم آئولا به طور معنی داری بیش از ارقام دیگر می باشد. همچنین آسیب دیدگی در غده های بزرگتر بیش از غده های کوچک و متوسط است.
کلید واژه: سیب زمینی، ضربه، اندازه غده، حجم آسیب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.