دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد بیماریهای قلبی – عروقی: (نتایج برنامه قلب سالم اصفهان ۸۰-۱۳۷۹)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد بیماریهای قلبی – عروقی: (نتایج برنامه قلب سالم اصفهان ۸۰-۱۳۷۹) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد بیماریهای قلبی – عروقی: (نتایج برنامه قلب سالم اصفهان ۸۰-۱۳۷۹)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد بیماریهای قلبی – عروقی: (نتایج برنامه قلب سالم اصفهان ۸۰-۱۳۷۹)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد بیماریهای قلبی – عروقی: (نتایج برنامه قلب سالم اصفهان ۸۰-۱۳۷۹) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: بیماریهای غیر واگیر بخصوص بیماریهای قلبی – عروقی یک مشکل مهم بهداشتی در تمام جوامع می باشد. از طرفی بهترین راه برای پیشگیری از این بیماریها، اصلاح شیوه زندگی است که در این میان نقش تغذیه صحیح بسیار مهم است. با توجه به اهمیت و نقش کارکنان بهداشتی برای آموزش تغذیه صحیح به جامعه جهت اصلاح شیوه زندگی، مطالعه حاضر با هدف تعیین دانش، نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان بهداشتی در مورد پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی انجام شد.روش تحقیق: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، تعداد ۱۴۲۱ نفر از کارکنان بهداشتی شامل پزشک، کارشناس، کاردان، بهورز و رابط بهداشتی انتخاب شدند. آگاهی، نگرش و عملکرد تغذیه ای افراد توسط پرسشنامه کتبی تعیین گردید. وضعیت تغذیه ای کارکنان بهداشتی توسط یک پرسشنامه بسامد خوراک تعیین شد و میانگین بسامد مصرف مواد غذایی در هفته بین گروه های شغلی کارکنان بهداشتی با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه و در سطح معنی داری p0.05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. فراوانی کارکنان بهداشتی نسبت به عملکرد صحیح تغذیه نیز از طریق آزمون Chi-Square محاسبه شد.یافته ها: میزان نمره آگاهی و نگرش کارکنان بهداشتی به ترتیب ۴۳±۱۷.۷ و ۵۹.۳±۳۱.۲ از ۱۰۰ نمره می باشد. آگاهی و نگرش و عملکرد پزشکان به طور معنی دار نسبت به سایر کارکنان بیشتر بود (p<0.05). پزشکان به طور معنی داری از عملکرد تغذیه صحیحی نسبت به سایر کارکنان بهداشتی برخوردار بودند (p<0.05).نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه، به نظر می رسد آگاهی و نگرش بالا و عملکرد صحیح تر پزشکان نسبت به سایر گروهها، با بالا بودن سطح تحصیلات و وضعیت اقتصادی و اجتماعی این افراد نسبت به سایر گروههای بهداشتی مرتبط باشد؛ از سویی عملکرد صحیح کارکنان در اطلاع رسانی به مردم درباره برخی از گروههای اصلی مواد غذایی ضعیف است؛ بنابراین با توجه به اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی، توجه بیشتر به آموزش تغذیه به کارکنان بهداشتی ضروری است.

کلید واژه: دانش، نگرش و عملکرد، کارکنان بهداشتی، بیماریهای قلبی – عروقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.