مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری :

مقاله ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مقایسه ای گلوکز پلاسمای ناشتا و آزمون پایش گلوکز خون به عنوان روش غربالگری دیابت بارداری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون پایش قند
مقاله دیابت بارداری
مقاله غربالگری
مقاله قند پلاسمای ناشتا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه وهدف: دیابت بارداری (GDM ) شایع ترین اختلال متابولیک دوران بارداری است. با توجه به اهمیت غربالگری در جلوگیری از عوارض مادری و جنینی، یافتن آزمون های ساده تر و ارزانتر با حساسیت و ویژگی قابل قبول، ضروری می باشد. این مطالعه باهدف مقایسه دو آزمون قند پلاسمای ناشتا (FPG) و پایش قند یک ساعته (OGCT) با ۵۰ گرم گلوکز خوراکی در غربالگری دیابت بارداری انجام شد.
روش بررسی: طی غربالگری همگانی ۱۸۰۴ خانم باردار بدون دیابت آشکار در ۲۴تا۲۸ هفتگی (خانم های پرخطر در اولین ویزیت) تحت آزمون های FPG و OGCT قرار گرفتند. با نتیجه OGCT130 میلی گرم در دسی لیتر، آزمون تشخیصی تحمل قند خوراکی (OGTT) سه ساعته با ۱۰۰ گرم گلوکز با معیار کارپنتر و کوستان انجام شد. منحنی ROC برای هر دو آزمون رسم و حساسیت و ویژگی آن ها مقایسه شد.
یافته ها: ۳/۷ درصد افراد GDMو ۲/۳ درصد اختلال تحمل گلوکز داشتند. بهترین نقاط برش OGCT 134 میلی گرم در دسی لیتر (حساسیت: ۲۴/۹۹ درصد، ویژگی: ۵۷/۷۶ درصد) و FPG 87 میلی گرم در دسی لیتر (حساسیت: ۱۵/۸۰ درصد، ویژگی: ۶/۸۵ درصد) بود. مقادیر کمتر از OGCT 135 میلی گرم در دسی لیتر (حساسیت: ۹۵/۹۶ درصد)، و ۱۶۵ میلی گرم در دسی لیتر (با ویژگی: ۱۰/۹۶ درصد) جهت رد GDM، به ترتیب نیاز به انجام OGTT را در ۱/۸۰ درصد افراد (میزان طبقه بندی اشتباه: ۸۳/۳ درصد) و مقادیر FPG بیشتر از ۷۶ میلی گرم در دسی لیتر با (حساسیت: ۴۲/۹۵ درصد) کمتر یا مساوی با ۹۱ میلی گرم در دسی لیتر (ویژگی: ۵۶/۹۵ درصد) جهت رد و تشخیص GDM، نیاز به انجام OGTT را در ۵۱ درصد خانم ها (میزان طبقه بندی اشتباه: ۴۴/۴ درصد) از بین می برد.
نتیجه گیری: ارزیابی پیامدهای بارداری اخیر نشان داد که بهترین تست جهت پیشگویی ماکروزومی، زایمان زودرس و زایمان سزارین،OGCT و برای پره اکلامپسی و دیسترس تنفسی FPG می باشد. چون OGCT نیاز به انجام تعداد بیشتری از آزمون های تشخیصی را در کنار میزان طبقه بندی اشتباه کمتر نسبت به FPG کاهش می دهد لذا بهترین روش برای غربالگری GDM می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.