بررسی قدرت سیل کنندگی سه ماده گلاس آینومر، MTA سفید و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی در Bleaching داخل تاجی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قدرت سیل کنندگی سه ماده گلاس آینومر، MTA سفید و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی در Bleaching داخل تاجی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قدرت سیل کنندگی سه ماده گلاس آینومر، MTA سفید و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی در Bleaching داخل تاجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قدرت سیل کنندگی سه ماده گلاس آینومر، MTA سفید و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی در Bleaching داخل تاجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قدرت سیل کنندگی سه ماده گلاس آینومر، MTA سفید و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی در Bleaching داخل تاجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۶

مقدمه: از بدترین عوارض سفید کردن دندان های بدون پالپ، تحلیل خارجی ناحیه سرویکال ریشه می باشد و یکی از روش های جلوگیری از آن، قرار دادن پلاگ کرونالی در مدخل کانال می باشد. هدف پژوهش حاضر، مقایسه سیل سه ماده گلاس آینومر (MTA) Mineral Trioxide Aggregate, (GI) و Super EBA به عنوان پلاگ کرونالی بود.مواد و روش ها: در این پژوهش تجربی- آزمایشگاهی، در ۷۰ دندان تک کاناله قدامی، حفره دسترسی تهیه شد و کانال ها پاک سازی و شکل دهی شدند. سپس ۵ دندان به عنوان کنترل مثبت و ۵ دندان به عنوان کنترل منفی در نظر گرفته شدند و ۶۰ دندان دیگر به روش لترالی با گوتاپرکا و سیلر پر شدند. در مرحله بعد، ۳ میلی متر از گوتای کرونال ریشه خارج گردید و در سه گروه با یکی از مواد GI، Super EBA یا MTA، به ضخامت ۲ میلی متر به عنوان پلاگ کرونالی سیل شد. پس از ۴۸ ساعت، دندان ها ۳ بار توسط خمیر پربورات سدیم و آب اکسیژنه ۳% با فاصله ۷۲ ساعت سفید شدند. سپس حفرات دسترسی کاملا تمیز شده، توسط متیلن بلو ۲% به مدت ۲۴ ساعت پر گردیدند. در مرحله بعد، دندان ها شسته، خشک شده، از طول برش داده شدند. در نهایت میزان نفوذ رنگ با چشم مسلح به ذره بین و کولیس اندازه گیری شد و داده های به دست آمده توسط تست های ANOVA و LSD آنالیز گردیدند.یافته ها: در این پژوهش، میانگین ریزنشت در MTA برابر ۳.۲۳ میلی متر، در Super EBA برابر ۵.۴۲ میلی متر و در GI برابر ۱.۷۶ میلی متر به دست آمد. تفاوت ریزنشت در بین این مواد، از نظر آماری معنی دار بود (p value=0.018).نتیجه گیری: بر اساس یافته های به دست آمده، GI بهترین ماده جهت پلاگ کرونالی بود و پس از آن MTA بیشترین سیل را جهت جلوگیری از نفوذ مواد سفید کننده ایجاد کرده بود. اما Super EBA نشت زیادی داشت و از این جهت ماده مناسبی جهت استفاده به عنوان پلاگ کرونالی نبود.

کلید واژه: MTA، پلاگ کرونالی، Super EBA، سیل، گلاس آینومر، نشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.