ارتباط تغییرات الگوهای غذایی با چاقی شکمی در بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط تغییرات الگوهای غذایی با چاقی شکمی در بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط تغییرات الگوهای غذایی با چاقی شکمی در بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط تغییرات الگوهای غذایی با چاقی شکمی در بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط تغییرات الگوهای غذایی با چاقی شکمی در بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: چاقی و بیماری های غیرواگیر وابسته به آن به یکی از مشکلات بهداشت عمومی ایران تبدیل شده است. هدف از این مطالعه طولی شناسایی الگوهای غذایی و ارتباط تغییرات آن با چاقی شکمی در گروهی از بزرگسالان منطقه ۱۳ تهران بود. مواد و روش ها: این مطالعه هم گروهی در ۲۰۶ فرد ۱۸ ساله و بالاتر شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران که در هر دو مرحله مطالعه (۸۰-۱۳۷۸) و (۸۶-۱۳۸۴) شرکت کرده بودند، انجام شد. چاقی شکمی بر مبنای معیارهای ATP III و سازمان جهانی بهداشت تعریف شد. ارزیابی تغذیه ای از طریق پرسشنامه یاد آمد ۲۴ ساعته و پرسشنامه تکرر مصرف انجام شد. گروه بندی اقلام غذایی بر مبنای محتوای مواد مغذی و مطالعه های پیشین انجام شد. برای شناسایی الگوهای غذایی غالب از روش تحلیل عاملی در داده های گروه های غذایی استفاده شد. امتیاز هر فرد برای هر الگوی غذایی با محاسبه ترکیب خطی مقادیر گروه های غذایی با ضرایب حاصل از تحلیل عاملی به دست آمد و سپس نسبت به میانگین و واریانس امتیاز، استاندارد شد. تغییرات امتیاز الگوهای غذایی و تغییرات نمایه های تن سنجی، با تفاضل داده های مرحله اول از داده های مرحله دوم همان فرد به دست آمد. یافته ها: میانگین سن مردان (n=82) و زنان (n=124) در انتهای مطالعه به ترتیب ۵۱±۱۱ و ۴۵±۱۴ سال بود. میانگین دور کمر در مردان از ۸۹.۵±۱۰.۴ در مرحله اول به ۹۷.۶±۹.۱ سانتی متر (p<0.01) و در زنان از ۸۴.۸±۱۳.۲ به ۸۸.۴±۱۲.۴ سانتی متر (p<0.05) رسید. در هر دو مرحله مطالعه، سه الگو استخراج و الگوهای غذایی غربی، سالم و مخلوط نام گذاری شدند. در الگوی غذایی غربی، سس مایونز و میان وعده های شور و در الگوی غذایی سالم، سبزی ها بیشترین بار عاملی و غلات کامل بار عاملی کمی را در هر دو مرحله مطالعه داشتند. قدرت پیشگویی تغییرات امتیاز الگوی غذایی غربی برای تغییرات دور کمر در افراد با دور کمر طبیعی پس از تعدیل عوامل مداخله گر (p<0.01 و R2=0.21، =۰.۴۹) نسـبت به الگوی سالم (p<0.05 و R2=0.11، =-۰.۲۰) بیشتر بود. تغییرات امتیاز الگوی غذایی غربی و سالم با نسبت دورکمر به باسن در افراد با چاقی بالا تنه به ترتیب (p<0.05 و R2=0.21، =۰.۲۱)، (p<0.01 و R2=0.22، =-۰.۲۳) ارتباط معنی دار داشت. نتیجه گیری: در این مطالعه، کاهش مصرف اقلام الگوی غذایی غربی و پیروی از الگوی سالم پیشگیری کننده از چاقی شکمی بود.

کلید واژه: الگوهای غذایی، تحلیل عاملی، چاقی شکمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.