تاثیر تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب در بهبود درد و عملکرد اندام فوقانی در افراد با سندرم خروجی قفسه سینه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب در بهبود درد و عملکرد اندام فوقانی در افراد با سندرم خروجی قفسه سینه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب در بهبود درد و عملکرد اندام فوقانی در افراد با سندرم خروجی قفسه سینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب در بهبود درد و عملکرد اندام فوقانی در افراد با سندرم خروجی قفسه سینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب در بهبود درد و عملکرد اندام فوقانی در افراد با سندرم خروجی قفسه سینه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: درمان سندرم خروجی قفسه سینه مشکل چالش آوری برای فیزیوتراپیست ها است و درمان محافظه کارانه به عنوان راهکار ترجیحی برای این بیماران مورد تاکید قرار می گیرد. هدف از این مطالعه مقایسه تاثیر تمرینهای کششی و موبیلیزاسیون عصب بر شدت درد و عملکرد اندام فوقانی در مبتلایان به سندرم خروجی قفسه سینه بود.روش تحقیق: برای این کارآزمایی کنترل شده تصادفی دو سوکور ۲۰ بیمار مبتلا به سندرم خروجی قفسه سینه با میانگین سنی ۱۲.۹±۳۴.۹۵ سال از کلینیکهای فیزیوتراپی زاهدان انتخاب شدند. بیماران بصورت تصادفی در دو گروه تمرینهای کششی (۱۰مورد) و موبیلیزاسیون عصب (۱۰مورد) قرار گرفتند. دامنه حرکتی با گونیامتر، شدت درد با مقیاس چشمی درد (VAS)، حس تمایز دو نقطه بوسیله پرگار و عملکرد شانه با مقیاس شاخص رتبه ای درد و ناتوانی شانه قبل و بعد از سه هفته درمان اندازه گیری شدند. از آزمونهای t مستقل و زوج جهت مقایسه نتایج بین و درون گروهها استفاده شد.یافته ها: میانگین نمره شاخص درد و ناتوانی شانه در گروه تمرینهای کششی از ۹.۶±۹۲.۳ به ۱۳.۹±۴۰.۵ و در گروه تمرینهای موبیلیزاسیون عصب از ۱۶.۳±۸۱.۰ به ۱۲.۰۶±۲۵.۰ کاهش پیدا کرد (۰.۰۵>p). کاهش میانگین نمره شاخص درد و ناتوانی شانه در گروه تمرین های موبیلیزاسیون عصب نسبت به گروه تمرین های کششی بیشتر بوده است (۰.۰۵>p). میانگین دامنه حرکتی مفصل شانه بعد از درمان در هر دو گروه افزایش نشان داد (۰.۰۵>p). تفاوتی بین دو گروه از نظر دامنه حرکتی مفصل شانه، نمره شدت درد و مقادیر تمایز دو نقطه دیده نشد (۰.۰۵<p).نتیجه گیری: هر دو نوع تمرین های کششی و موبیلیزاسیون عصب سبب کاهش درد، بهبود حس تمایز دو نقطه دست و بهبود علمکرد و دامنه حرکات مفصل شانه می شوند. اما تمرین های موبیلیزاسیون عصب در بهبود عملکرد اندام فوقانی نسبت به تمرین های کششی موثرتر هستند.

کلید واژه: سندرم خروجی قفسه سینه، موبیلیزاسیون عصب، تمرین های کششی، عملکرد اندام فوقانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.