مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی :

مقاله بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۷۰ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: بررسی برخی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استانداردهای جهانی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تن سنجی
مقاله نمایه توده بدنی
مقاله چاقی
مقاله زنجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آنتروپومتری یا ارزیابی تن سنجی رایج ترین روش اندازه گیری شاخص های رشد، در بدن انسان است، که امروزه به عنوان یکی از شاخص های پیش گو در مطالعات اپیدمیولوژیک، متابولیک و نیز بروز بیماری های مرتبط با چاقی مطرح می باشد. این مطالعه با هدف بررسی شاخص های تن سنجی در ساکنین شهر زنجان و مقایسه آن با استاندارهای جهانی انجام شده است.
روش بررسی: این پژوهش بخشی از طرح جامع قلب سالم می باشد که در قالب طرح پیمایشی و به صورت مقطعی انجام گرفته است. تعداد ۱۸۲۱ نفر از ساکنین بالای ۱۵ سال شهر زنجان در سال ۱۳۸۲ به صورت تصادفی خوشه ای چند مرحله ای در این مطالعه شرکت کردند. پرسشنامه شامل اطلاعات فردی و اندازه های تن سنجی جهت هر یک از واحدهای مورد پژوهش تکمیل گردید. شاخص های تن سنجی پس از محاسبه با نمودارهای استاندارد NCHS مقایسه گردید. اطلاعات به دست آمده به کمک آزمون های آماری توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: میانگین وزن در مردان و زنان مورد مطالعه به ترتیب ۱/۱۲±۷/۶۸ و ۸/۱۱±۷/۶۱ کیلوگرم و میانگین قد در مردان و زنان به ترتیب ۷±۱۷۰و۷±۱۵۶سانتیمتر بود، میانگین نمایه توده بدنی در مردان ۹/۳±۷/۲۳ و در زنان ۹/۴±۴/۲۵ کیلوگرم بر متر مربع بود (P<0.05) 32.8 .درصد افراد دارای اضافه وزن و ۵/۱۲ درصد چاق بودند. ارتباط مستقیم و معنادار آماری بین متغیر نمایه توده بدنی با سن (r=0.39)، و وضعیت تاهل (r=0.39) و ارتباط معکوس و معنادار آماری بین متغیر نمایه توده بدنی و سطح تحصیلات (r=-0.18) مشاهده شد.
نتیجه گیری: نظر به یافته های پژوهش و ابتلا درصد قابل توجهی از زنان به اضافه وزن، چاقی و چاقی شکمی، توجه به سبک زندگی افراد، به خصوص زنان در گروه های سنی مختلف پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.