بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع پیاز مختلف بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی
تعداد صفحات :۱۰
پیاز از جمله قدیمی ترین گیاهانی است که کشت شده و مصرف غذایی و دارویی دارد. در حقیقت، این گیاه یکی از گیاهان تغذیه ای مهم می باشد که در درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری ها بکار می رود. از طرفی با توجه به مضراتی که همه روزه در رابطه با استفاده از مواد مصنوعی و شیمیایی در غذاها منتشر می گردد، اثرات و کاربردهای مواد طبیعی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه به بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره روغن های اسانسی سه نوع مختلف پیاز (قرمز- سبز- زرد) برروی باکتری های Staphylococcus aureus (RTCC, 1885) و Escherichia coli (ATCC, 35922) پرداخته شد. عصاره های پیاز با دستگاه تقطیر بخار عمودی استخراج گردید و غلظت های مشخص از عصاره ها با افزودن به آب مقطر استریل تهیه گردید و اثرات ضدباکتریایی عصاره ها با دو روش انتشار دیسک و روش مرسوم لوله ای ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که عصاره های روغنی پیاز برروی باکتری Staphylococcus aureus موثرتر از باکتری Escherichia coli می باشد و بیشترین و کمترین اثر بازدارندگی را به ترتیب پیازهای قرمز و زرد دارا بوده و به ترتیب در رقت های ۱، ۲/۱، ۴/۱، ۸/۱ تهیه شده از عصاره ها که معادل با غلظت های ۵۰ درصد، ۲۵ درصد، ۵/۱۲ درصد و ۲۵/۶ درصد می باشند، اثر ممانعت کنندگی از رشد باکتری را نشان دادند.
کلید واژه: اثرات ضدباکتریایی، پیاز، روغن های اسانسی، عصاره
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.