مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans :

مقاله اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۵۱ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر ویژگیهای جوانه زنی بذر Puccinellia distans
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرایمینگ
مقاله Puccinellia distans
مقاله درصد جوانه زنی
مقاله سرعت جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه Puccinellia distans گیاهی چندساله و مرتعی از تیره گندمیان است. در این تحقیق برای بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر گونه مذکور، آزمایشی در قالب طرح آماری کاملا تصادفی در ۴ تکرار انجام شد. تیمارهای پرایمینگ بذر عبارت بودند از: سه سطح اسید سالیسیلیک (۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم در لیتر)، سه سطح اسید جیبرلیک (۱۲۵، ۲۵۰ و ppm ۵۰۰) و دو سطح اسید اسکوربیک (۱۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم در لیتر). مدت زمان پرایم تیمارها به ترتیب ۱۰، ۲۴ و ۸ ساعت در نظر گرفته شد. ضمنا از آب مقطر به عنوان شاهد استفاده شد. به طوری که در این آزمایش صفاتی از قبیل درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که بین تیمارها از نظر درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی در سطح ۱ درصد تفاوت معنی دار وجود دارد و پرایمینگ بذر، افرایش درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی را در پی داشته است. پرایمینگ بذرها با محلول اسید سالیسیلیک ۳۰۰ میلی گرم در لیتر موجب جوانه زنی بهتر در مقایسه با سایر محلولها شد. پرایمینگ بذرها با این محلول در مقایسه با بذرهای پرایم نشده ۴۰% جوانه زنی و ۱۸ (بذر/روز) سرعت جوانه زنی بیشتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.