مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور :
مقاله تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۶ در علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران از صفحه ۶۹ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: تدوین الگوی نمایای پارادایم جدید برای نظام تحقیقات کشاورزی کشور
این مقاله دارای ۱۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحقیقات کشاورزی
مقاله پارادایم جدید
مقاله چالش ها
مقاله سازوکارهای تقویت گر
مقاله تحقیق کیفی
مقاله مصاحبه کارشناسی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
از دیدگاه سیستمی، تحقیقات کشاورزی یکی از مولفه های اصلی نظام دانش و اطلاعات کشاورزی به شمار می رود و نقش مهمی را در راستای توسعه دانش و فنآوری در فرآیند توسعه پایدار کشاورزی ایفا می نماید. با بررسی دستاوردهای مورد انتظار، نیروهای تاثیرگذار، چالش های جاری و پارادایم در حال ظهور تحقیق و توسعه در بخش کشاورزی، می توان به این نتیجه رسید که نظام تحقیقات کشاورزی کشور نیازمند پشتیبانی نهادی بر پایه طراحی و پیاده سازی سازوکارهای مقتضی تقویت گر است. با توجه به این مهم، این تحقیق با هدف شناسایی چالش ها و تبیین سازوکارهای تقویت گر نظام تحقیقات کشاورزی کشور به انجام رسیده است. در این راستا، از راهبرد پیمایش مبتنی بر مصاحبه گری کیفی کارشناسی با نمونه ای برگزیده ((n=۲۹ از اعضای هیات علمی مراکز آموزش عالی کشاورزی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و محققان کشاورزی شاغل در موسسات تابعه سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی بهره گرفته شده است. پس از طراحی پروتکل مصاحبه و گردآوری اطلاعات از طریق انجام مصاحبه با نمونه برگزیده، از فرآیند کدگذاری برای تحلیل مصاحبه ها بهره گرفته شده است. یافته های حاصله در قالب یک ساختار، شامل کدهای باز، محوری، انتخابی و طبقه بندی شده موضوعی ارایه شده است. بر پایه تفسیر یکپارچه کدهای طبقه بندی شده موضوعی، گزاره های مفهومی با موضوعیت چالش های ساماندهی تحقیقات کشاورزی در ایران تدوین شده است. رویه مفهوم پردازی نظام یافته و فرآیندمدار نیز به منظور پردازش یافته های حاصل از فرآیند کدگذاری مورد استفاده قرار گرفته است. در نتیجه، یک الگوی نمایا از پارادایم نوین نظام تحقیقات کشاورزی ترسیم شده است. این الگو جنبه های مختلف ساختاری و کارکردی تحقیقات کشاورزی را تبیین می نماید و می تواند به عنوان انگاره پارادایم در حال ظهور تحقیقات کشاورزی به حساب آید. سرانجام با اتخاذ رویکردی تفسیری- تبیینی، مجموعه ای از سازوکارهای مقتضی برای ساماندهی و تقویت تحقیقات کشاورزی در ایران پیشنهاد شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.