اثر سلولی عصاره برگ ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر فعالیت صرعی القا شده توسط پنتیلن تترازول در نورونهای حلزون


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سلولی عصاره برگ ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر فعالیت صرعی القا شده توسط پنتیلن تترازول در نورونهای حلزون دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سلولی عصاره برگ ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر فعالیت صرعی القا شده توسط پنتیلن تترازول در نورونهای حلزون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سلولی عصاره برگ ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر فعالیت صرعی القا شده توسط پنتیلن تترازول در نورونهای حلزون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سلولی عصاره برگ ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر فعالیت صرعی القا شده توسط پنتیلن تترازول در نورونهای حلزون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۶

ترخون (Artemisia dracunculus)، گیاه چند ساله ای از خانواده Asteraceae است که به دلیل بوی خوش برگهایش به عنوان چاشنی غذا استفاده می شود. در طب ایران باستان، بخشهای هوایی خشک شده این گیاه به صورت خوراکی برای درمان صرع بکار می رفته است. صرع یکی از رایج ترین بیماریهای نورولوژیک است. در مطالعه حاضر، با استفاده از ثبت داخل سلولی اثر عصاره الکلی ترخون و مکانیسم سلولی احتمال اثر آن بر ضد فعالیت صرع زایی پنتیلن تترازول (PTZ) ارزیابی شده است. در حضور عصاره گیاه ترخون (۰.۱%)، افزایش فعالیت الکتریکی انفجاری (burst) ناشی از پنتیلن تترازول از بین رفت. پتانسیل غشا سلول به میزان ۶۷.۸ درصد نسبت به گروه کنترل دپلاریزه تر شد. همچنین، فرکانس شلیک پتانسیل عمل به ترتیب به میزان ۶۲.۵ درصد و ۸۳.۸ درصد نسبت به گروه کنترل و در حضور PTZ کاهش یافت. دامنه پتانسیل هیپریلاریزاسیون متعاقب نیز نسبت به شرایط کنترل ۳۶% کاهش یافت، ولیکن در مقایسه با PTZ تغییر چندانی نداشت. از طرف دیگر، کاربرد عصاره به تنهایی، موجب بروز دپلاریزاسیون پتانسیل غشا سلول به میزان ۱۶.۶۹ درصد شد. در حالیکه فرکانس شلیک پتانسیل عمل کاهش یافت و به ۷۷.۳ درصد کنترل رسید و دامنه پتانسیل عمل و AHP تغییر معنی داری نداشت. الگوی فعالیت الکتریکی سلول از حالت تونیک منظم در حالت کنترل به فرم نامنظم تغییر یافت. همچنین، کاربرد عصاره قبل از PTZ نتوانست به طول کامل از بروز اثرهای صرع زایی ناشی از آن جلوگیری نماید. نتایج بدست آمده نشان می دهد که احتمالا عصاره ترخون از طریق دپلاریزاسیون پتانسیل غشا باعث کاهش تحریک پذیری سلولهای عصبی می شود.

کلید واژه: عصاره ترخون، صرع، پنتیلن تترازول، ثبت داخل سلولی، .Artemisia dracunculus L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.