مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل :

مقاله کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بینا از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۵ منتشر شده است.
نام: کاهش سلول های بنیادی لیمبوس در کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: ارزیابی سلول های بنیادی لیمبوس با استفاده از ایمپرشن سیتولوژی (IC) در بیماران مبتلا به کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل.
روش پژوهش: در این مجموعه موارد توصیفی، ۳۵ چشم از ۱۸ مرد مبتلا به کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گاز خردل به روش پی در پی تحت IC قرار گرفتند. وجود سلول های جامی در سمت قرنیه ای نمونه ها به عنوان کمبود سلول های بنیادی در نظر گرفته شد. شدت درگیری به سه گروه خفیف،‌ متوسط و شدید و بر حسب مناطق مختلف قرنیه تقسیم بندی شد. رابطه بین طبقه بندی بالینی و یافته های IC تحت بررسی قرار گرفت.
یافته ها: حداقل در یک ربع قرنیه در تمام ۳۵ چشم تحت بررسی، کمبود سلول های بنیادی لیمبوس مشاهده گردید. شدت درگیری قرنیه در ربع نازال و تمپورال (P=0.266) و ربع فوقانی و تحتانی (P=0.263) مشابه بود. شدت درگیری بالینی نواحی افقی (ربع نازال و تمپورال) نسبت به نواحی عمودی (ربع فوقانی و تحتانی) شدیدتر بود (P<0.001). رابطه آماری بین شدت کمبود سلول بنیادی و شدت درگیری بالینی یافت نشد (P=0.893). از نظر نتایج IC (وجود یا عدم وجود سلول های جامی) نواحی مختلف قرنیه تفاوت معنی داری نداشتند (P=0.378).
نتیجه گیری: درجات متفاوتی از کمبود سلول های بنیادی در بیماران مبتلا به کراتوپاتی مزمن و دیررس ناشی از گازخردل وجود دارد. علایم بالینی در نواحی نازال و تمپورال شدیدتر است. در این مطالعه شدت کمبود سلول های بنیادی و تظاهرات بالینی، رابطه معنی دار آماری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.