مقایسه میزان جذب فلوراید مینا از سه نوع سمان گلاس آینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان جذب فلوراید مینا از سه نوع سمان گلاس آینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان جذب فلوراید مینا از سه نوع سمان گلاس آینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان جذب فلوراید مینا از سه نوع سمان گلاس آینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان جذب فلوراید مینا از سه نوع سمان گلاس آینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: دکلسیفیکاسیون دندانها یکی از مشکلاتی است که در طی درمان ارتودنسی با دستگاههای ثابت با آن روبرو می شویم. پیشنهاد شده است که استفاده از سمانهای گلاس آینومر آزاد کننده فلوراید می تواند خطر دکلسیفیکاسیون مینا را زیر بندهای ارتودنسی کاهش دهد. هدف از این مطالعه مقایسه جذب فلوراید مینا از ۳ نوع سمان گلاس اینومر مورد استفاده در banding ارتودنسی (AquaCem. Resilience, Bandite) در دندان های دایمی در شرایط آزمایشگاهی بود.مواد و روشها: این مطالعه به صورت تجربی در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. نمونه ها شامل ۳۳ دندان پرمولر سالم بودند که برای درمان های ارتودنسی کشیده شده بودند و به صورت غیر احتمالی ساده انتخاب شدند. دندانها به طور تصادفی به ۳ گروه تقسیم شدند. در هر گروه یکی از سمان های گلاس اینومر AquaCem, Resilience, Bandite آزمایش شدند. یک نوار چسبنده دایره ای شکل به قطر ۶ میلی متر روی مرکز سطح باکال هر دندان چسبانده و بقیه سطح دندان با ۲ لایه لاک مقاوم به اسید پوشانده شد. پس از برداشتن نوار چسبنده براکت ها با سمان مربوط به هر گروه روی پنجره سمان شدند. سپس تمام نمونه ها به مدت یکماه در ۵ میلی متر آب دیونیزه قرار داده شدند. پس از این مدت براکت ها debond شدند و بقایای سمان با یک scaler دستی از روی سطح دندان برداشته شد. از پنجره ها توسط ۱ میلی لیتر اسیدپرکلریک ۰.۵ مولار به مدت ۶۰ ثانیه نمونه برداری شده و سپس ۴ میلی لیترTotal Ionic Strength Adjustment 0.5Buffer مولار به آن اضافه شد. غلظت فلوراید و کلسیم محلول به ترتیب توسط پتاسیومتر و ICP اندازه گیری شد. عمق بیوپسی و غلظت فلوراید مینا محاسبه شده و نتایج توسط one way ANOVA و Kruskal-Wallis آنالیز شدند.یافته ها: میانگین جذب فلوراید در گروه ۱ برابر ۶۴۴۶.۱۱±۹۴۰۸.۴۴، در گروه ۲ برابر ۱۲۲۳۴.۱±۱۶۴۰۸ و در گروه ۳ برابر ۶۴۵۲.۸±۸۹۸۱.۹۱ بوده است. همچنین میانگین عمق بیوپسی در گروه های ۱، ۲ و ۳ به ترتیب برابر ۲.۶۴±۱.۴۳، ۰.۸۲±۰.۶۰ و ۰.۵۳±۰.۷۹ برآورد گردید.نتیجه گیری: میزان جذب فلوراید از سمان Resilience بیشتر از دو گروه دیگر و میزان عمق بیوپسی در این گروه کمتر از دو گروه دیگر بود. هر چند این اختلافات از نظر آماری معنی دار نبود.

کلید واژه: سمان گلاس آینومر، جذب فلوراید مینا، دکلسیفیکاسیون مینا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.