اثر اعمال چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال برشی کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپر کست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اعمال چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال برشی کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپر کست دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اعمال چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال برشی کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپر کست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اعمال چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال برشی کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپر کست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اعمال چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال برشی کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپر کست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: امروزه به منظور تعمیر داخل دهانی سازه های PFM با فلز اکسپوز شده توسط کامپوزیت رزین، علاوه بر روش های مختلف آماده سازی سطح آلیاژ، سیستم های چسباننده چند منظوره ای موجودند که برای باند به مینا، عاج، فلز و پرسلن استفاده می شوند. سیستم Adper Scotchbond Multipurpose Plus (ASMP) از جمله این سیستم هاست. در اکثر مطالعات نتایج استحکام اتصال اولیه و تاخیری متفاوت بوده است. یکی از عوامل موثر بر پایایی اتصال مواد زمینهای با یکدیگر، چرخه های حرارتی هستند. بنابراین هدف از این مطالعه تعیین اثر چرخه های حرارتی بر استحکام اتصال کامپوزیت رزین به آلیاژ سوپرکست با کاربرد سیستم ASMP و با استفاده از اچ، سندبلاست و کاربرد توام آنها بر روی سطح بود. مواد و روشها: در این تحقیق آزمایشگاهی تجربی، از میان نمونه های آماده شده، تعداد ۶۰ نمونه فلزی انتخاب و به طور تصادفی در ۶ گروه قرار گرفتند. سیلندرهای کامپوزیتی به سطوح نمونه هایی که به ترتیب تحت آماده سازی سطحی اچ (گروههای ۱ و ۴)، سندبلاست (۲ و ۵) و کاربرد توام آنها (۳ و ۶) قرار گرفته بودند، چسبانده شدند. سپس گروههای ۴ تا ۶ تحت ۱۰۰۰ بار چرخه حرارتی در دماهای متناوب ۵ و ۵۵ درجه سانتی گراد قرار گرفتند. گروههای ۱ تا ۳ بدون انجام چرخه حرارتی در آب مقطر ۳۷oC نگهداری شدند. آنگاه استحکام اتصال نمونه ها توسط دستگاه اینسترون اندازه گیری شد. یافته ها توسط آنالیزهای آماری ANOVA دو طرفه و دانکن مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: میانگین استحکام باند در گروههای ۱ تا ۶ به ترتیب: ۰.۴۹±۱.۸۴، ۰.۷۷±۴.۷۷، ۳.۵۹±۱۷.۹۷، ۰.۶۲±۱.۰۸، ۰.۸۱±۱.۹۸ و ۲.۳۸±۱۲.۷۷ مگا پاسکال به دست آمد که نشانگر تفاوت معنی دار در استحکام باند برشی گروههای مورد مطالعه بود (P<0.001).نتیجه گیری: نتایج نشان دادند چرخه های حرارتی اثر قابل توجهی بر کاهش استحکام اتصال کامپوزیت به آلیاژ سوپر کست دارند. به علاوه بر کاربرد توام سندبلاست واچ بر روی سطح آلیاژ، استحکام باند را به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.

کلید واژه: استحکام برشی، کامپوزیت رزین، آلیاژ متال – سرامیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.