مقاله بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با در گیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با در گیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با در گیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با در گیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با در گیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مقدمه: از مفاهیم اساسی در تعلیم و تربیت مفهوم درگیری تحصیلی است. و به عنوان یک احساس تعلق و گرایش فرد به مشارکت در فعالیت های کلاس و از نتایج مهم، موفقیت های آموزشگاهی است. دانشجویان فاقد درگیری تحصیلی به مشارکت در فعالیت های کلاسی و کار گروهی رغبتی نشان نمی دهند و محیط کلاس برای آنان لذتی ندارد و موفقیت آنان در آموزش و یادگیری پایین است. خانواده و محیط با حمایت اجتماعی در ایجاد خودکارآمدی و در نهایت در ایجاد درگیری تحصیلی تدثیر قوی دارد. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه ی حمایت اجتماعی و خودکارآمدی با درگیری تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر بود. روش و ابزار: مطالعه حاضر از نوع توصیفی- همبستگی می باشد که در آن ۳۵۷ دانشجوی مقطع کارشناسی که در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه آزاد آزادشهر مشغول به تحصیل بوده اند شرکت داشتند. ابزار گ ردآوری داده ها شامل پرسشنامه های حمایت اجتماعی ادراک شده چند بعدی (سمیت و همکاران، ۱۹۹۸، نقل از حیدر علی هومن و همکاران، ۱۴۷:۱۳۸۷-۱۶۲)، پرسشنامه خودکارآمدی ۰ششر و همکاران، ۱۹۸۲) و پرسشنامه درگیری تحصیلی کریستیانا (۲۰۰۶) بود. روش آماری مورد استفاده شامل آمار توصیفی و آمار استنباطی ۰ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره و آزمون تی گروه های مستقل) بود.یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که بین حمایت اجتماعی و درگیری تحصیلی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد، بین خود کارآمدی و درگیی تحصیلی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد، بین حمایت اجتماعی و خودکارآمدی رابطه معنادار وجود دارد، میزان حمایت اجتماعی دانشجویان دختر و پسر برابر است، میزان خودکارآمدی زنان بیشتر از مردان است و میزان درگیری تحصیلی زنان و مردان برابر است. بحث و نتیجه گیری: یافته بیانگر رابطه دو متغیر خودکارآمدی حمایت اجتماعی با یکدیگر و با درگیری تحصیلی است. بالا بودن میزان خودکارآمدی دانشجویان دختر نشان می دهد که جنسیت به صورت معناداری بر متغیر خودکارآمدی تأثیر گذار است و لزوم پرداختن به پژوهش های بیشتری را با درنظر گرفتن متغیر حنسیت آشکار می کند و نیز همه دست اندکاران تعلیم و تربیت و خانواده ها باید با رفع موانع اجتماعی، تحصیلی و خانوادگی در جهت افزایش میزان خودکارآمدی و حمایت اجتماعی در فراگیران بکوشند تا شاهد غربال شدن و به حاشیه کشاندن جمع کثیری از نیروهای آینده ساز کشور نباشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.