بررسی تاثیر دما و زمان های مختلف نگهداری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دما و زمان های مختلف نگهداری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دما و زمان های مختلف نگهداری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دما و زمان های مختلف نگهداری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دما و زمان های مختلف نگهداری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: با توجه به نگرانی در مورد تغییر ترکیبات موجود در نوشابه های رژیمی که ممکن است منجر به ترکیبات مضر برای سلامتی شود و روند رو به افزایش مصرف این نوع نوشابه ها و عدم اطلاع از وضعیت آن در کشور و به منظور تعیین تاثیر دماها و زمان های مختلف نگه داری بر ترکیبات شیمیایی نوشابه های رژیمی، این تحقیق روی نوشابه های تولیدی کشور انجام گرفت.مواد و روش ها: این تحقیق با طراحی Experimental انجام گرفت. تعداد ۴۲ نمونه نوشابه رژیمی حاوی آسپارتام با طعم های کولا و لیمویی بسته بندی شده در ظروف PET از سه Batch مختلف تولید، انتخاب و پس از تعیین مواد متشکله آن ها، این نوشابه ها در سه دمای یخچال (۴-۵°C)، محیط (۲۵°C) و انکوباتور (۴۵°C) نگه داری و در زمان های صفر تا شش ماهه میزن آسپارتام و ترکیبات شیمیایی آن ها شامل DKP و فرمالدئید تعیین مقدار گردید.یافته ها: میزان آسپارتام در نوشابه کولای تولید شده از میزان ۵۱۳±۶.۲ ppm بعد از تولید بعد از ۶ ماه نگه داری در دمای یخچال، محیط، انکوباتور به ترتیب به ۷.۴±۴۱۲، ۸.۴±۲۹۶ و صفر ppm کاهش یافته و این میزان در نوشابه با طعم لیمویی از ۵۲۶±۹.۲ppm به ۸.۷±۴۰۱، ۵.۲±۲۸۹ و صفر ppm کاهش یافته است. میزان DKP به وجود آمده بعد از تولید در نوشابه کولا از ۴.۲±۰.۲ppm بعد از ۶ ماه نگه داری در دمای یخچال، محیط، انکوباتور به ترتیب به ۳.۲±۲۰.۲، ۵.۸±۱۰۲، ۴±۱۶۷ ppm افزایش یافته و این میزان در نوشابه با طعم لیمویی از ۴.۶±۰.۶ppm به ترتیب به ۲.۵±۱۹.۳، ۶.۲±۷۳ و ۵±۱۹۰ ppm افزایش یافته است. میزان فرمالدئید تشکیل شده در نوشابه کولا از میزان صفر بعد از تولید بعد از ۶ ماه نگه داری در دمای یخچال، محیط، انکوباتور به ترتیب از میزان صفر به ۰.۰۴±۰.۷۵، ۰.۰۳±۰.۸۳ و ۰.۰۶±۰.۹۲ ppm افزایش یافته و این میزان در نوشابه با طعم لیمویی از میزان صفر بعد از تولید به ترتیب به ۰.۰۶±۰.۷۲ و ۰.۰۶±۰.۸۲ افزایش یافته است.نتیجه گیری: نوشابه های رژیمی حاوی آسپارتام چنان چه بعد از تولید تا مدت چهار ماه در دمای یخچال نگهداری گردد در ترکیبات شیمیایی آن ها تغییر زیادی ایجاد نمی شود. دماهای بالاتر و زمان های بیش تر سبب ایجاد تغییرات نامطلوب شیمیایی محصول می گردد.

کلید واژه: نوشابه های رژیمی، دمای نگهداری، آسپارتام، DKP، فرمالدئید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.