بررسی ویژگی های مورفولوژیک میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv) در جنگلهای استان کردستان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های مورفولوژیک میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv) در جنگلهای استان کردستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های مورفولوژیک میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv) در جنگلهای استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های مورفولوژیک میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv) در جنگلهای استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های مورفولوژیک میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv) در جنگلهای استان کردستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۴

بررسی صفات مورفولوژیک در میوه گونه بلوط دارمازو (Quercus infectoria Oliv.) در مناطق جنگلی استان کردستان، با هدف دستیابی به دامنه تغییرات صفات کمی و یافتن حالات مختلف بروز صفات کیفی در اندام میوه این گونه که یکی از عناصر اصلی جنگلهای بلوط استان می باشد، انجام گردید. بدین منظور از ۲۶ کانون جنگلی در شهرستانهای بانه (۱۶ کانون) و مریوان (۱۰ کانون)، تعداد ۳۹۰ نمونه گیاهی دارای میوه جمع آوری و سپس تعداد ۱۷ صفت مورفولوژیک خاص موجود در میوه، شامل ۱۱ صفت از دسته صفات کمی و ۶ صفت از دسته صفات کیفی، اندازه گیری و ثبت شد. در نهایت داده های بدست آمده در قالب طرح آماری آشیانه ای و مدل کاملا تصادفی توسط نرم افزارهای Mstatc، Minitab و Genstat مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده از بررسی تعداد ۱۱ صفت کمی مشخص گردید که در صفات مربوط به دانه (۴ صفت) متغیرترین صفت متعلق به طول خامه دانه (کوچکترین خامه به طول ۰.۵ میلی متر و بلندترین آن ۳ میلی متر) با ضریب تغییر ۳۴% بوده و کم تغییرترین صفت، طول دانه (کوچکترین دانه به طول ۲.۶ سانتی متر و بلندترین آن ۶ سانتی متر) با ضریب تغییر ۱۳% می باشد. در گروه صفات کمی مربوط به کاسه میوه (۷ صفت) نیز صفت طول دم میوه از سایر صفات متغیرتر بوده (کوتاهترین دم میوه ۰.۱ سانتی متر و بلندترین آن ۳.۴ سانتی متر) و ضریب ۶۱% داشته و صفت تعداد مارپیچ فلسها (کمترین ۵ مارپیچ و بیشترین ۱۰ مارپیچ فلسی) با ضریب تغییرات ۱۲%، کم تغییرترین صفت در این گروه بوده است. همچنین نتایج حاصل از بررسی تعداد ۶ صفت کیفی در میوه نشانگر آن است که در گروه صفات مربوط به دانه (۲ صفت)، صفت شکل دانه متغیرترین صفت بوده و سه حالت مختلف (بیضی، استوانه ای، تخم مرغی) دارد که ۴۹.۵ درصد دانه ها استوانه ای شکل می باشند. در صفت ناف دانه ها نیز ۶۳.۸ درصد دانه ها دارای ناف صاف هستند. گروه صفات کیفی کاسه میوه (۴ صفت) نیز نسبت به صفات دانه از تنوع کمتری برخوردار بوده و هر یک از صفات دو حالت دارند و ۸۹ درصد کاسه ها استوانه ای شکل و ۱۱ درصد گرد هستند و ۵۰.۵ درصد کاسه ها دارای قاعده گرد و ۴۹.۵ درصد در قاعده گوه ای شکل می باشند. در خصوص فلسهای جدار کاسه نیز ۸۰.۸ درصد دارای فلسهای نامشخص و ۱۹.۲ درصد فلس مشخص هستند. همچنین ۳۶.۹ درصد فلسها دارای نوک مشخص و ۶۳.۱ درصد نوک نامشخص دارند.

کلید واژه: دارمازو، میوه، صفات کمی، صفات کیفی، کردستان، .Quercus infectoria Oliv

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.