مقایسه تاثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه تاثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه تاثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه تاثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۶
۶۰ درصد هزینه های مزارع پرورش آبزیان مربوط به غذا می باشد لذا ساخت غذاهایی با کیفیت و مطلوبیت بالا همیشه مدنظر آبزی پروران می باشد. با توجه به مصرف خوراک پلت شده در تغذیه ماهی و میگو، حفظ شکل فیزیکی پلت طی زمان مصرف و جلوگیری از تجزیه زودرس آن در آب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پایداری غذا در آب با استفاده از همبند بهبود می یابد به طوریکه باعث افزایش استحکام پلت و کاهش میزان آردینگی در طی فراوری و حمل و نقل می شود. در این تحقیق میزان پایداری غذا در آب (Water Stability Index)، همبند ایرانی آمت (محصول شرکت مهر افراز تابان یزد) با دو نوع همبند خارجی نوتری بایند و اکواکیوب در چهار زمان ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ دقیقه مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که بهترین پایداری را اکواکیوب سپس آمت و در نهایت نوتری بایند داشت. پایداری آمت در سه زمان ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ دقیقه اختلاف معنی داری با همبند اکواکیوب نداشت. با توجه به قیمت کمتر آمت و ساخت این ماده در کشور توصیه می گردد که از این ماده به عنوان همبند در غذای آبزیان استفاده گردد.
کلید واژه: همبند، Water Stability Index، آمت، نوتری بایند، اکواکیوب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.