تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: در صنعت گوشت، سرعت سرد کردن لاشه از نظر تاثیر آن بر کیفیت گوشت و جنبه های اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سرد کردن سریـع گوشت، بلافاصله پس از ذبح، موجب کـوتـاه شـدن(cold shortening) و سفت شدن ماهیچه می شود. تحریک الکتریکی پس از کشتار به عنوان یک تیمار موثر برای کاهش زمان سرد کردن لاشه و جلوگیری از کـوتاه شدن ماهیچه، در صنعت گوشت کشورهای پیشرفته اعمال می شود. همچنین، تحریک الکتریکی می تواند تردی گوشت را افزایش دهد. هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله بود.مواد و روش ها: این تحقیق به روش تجربی انجام شد و تکنیک مورد استفاده مشاهده بود. ۱۸ راس گوسـالـه ۱۲ تا ۱۴ ماهه نــژاد Holstein، بـا متوسط وزن لاشــه گـــرم، ۲۴۳±۱۳Kg بـلافاصـلـه پس از خون گیــری، با ولتـاژ ۱۱۰V، ۱A، به مدت ۲۰ ثانیه تحریک شـدند. پس از دو نیم شدن لاشه، از هر نیم لاشه حدود ۱ کیلوگرم از عضله طویل پشتی، نمونه گیری شد. سپس نیروی برشی، تـردی و آبدار بودن حسی نمونه ها در ۱، ۳ و ۷ روز پس از ذبح تعیین شد. ظرفیت نگهداری آب، افت نگهداری و افت پخـت در ۷ روز پس از ذبح تعیین شد.یافته ها: نیروی برشی نمونه های تحریک شده در ۳،۱ و ۷ روز پس از ذبح، پایین تر از مقــدار نیــروی برشـی نمونــه های کنتـرل بود (P<0.05). امتیازات آبدار بودن و تردی نمونه های تحریک شده در ۱، ۳ و ۷ روز پس از ذبح بیش از امتیازات نمونه های کنترل بود (P<0.05). Ageing نمونه های تحریک شده و کنترل به مدت ۷ روز، نیروی برشی را کاهش داد و موجب افزایش امتیازات تردی و آبدار بودن آنها شد (P<0.05). تحریک الکتریکی تاثیری بر ظرفیت نگهداری آب، افت نگهداری و افت پخـت نداشت.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این تحقیق، اعمال تحریک الکتریکی، روش موثــری برای بهبود تردی و آبدار بودن است.
کلید واژه: گوشت گوساله، تحـریک الـکتـریکی با ولتاژ پایین، تـردی، ظـرفیت نگهـداری آب، نیروی برشی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.