بررسی میزان تاثیر فاکتورهای محیطی و تغذیه ای بر میزان تولید لوله زایا توسط کاندیدادابلینسیس در شرایط برون تنی (In vitro)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان تاثیر فاکتورهای محیطی و تغذیه ای بر میزان تولید لوله زایا توسط کاندیدادابلینسیس در شرایط برون تنی (In vitro) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان تاثیر فاکتورهای محیطی و تغذیه ای بر میزان تولید لوله زایا توسط کاندیدادابلینسیس در شرایط برون تنی (In vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان تاثیر فاکتورهای محیطی و تغذیه ای بر میزان تولید لوله زایا توسط کاندیدادابلینسیس در شرایط برون تنی (In vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان تاثیر فاکتورهای محیطی و تغذیه ای بر میزان تولید لوله زایا توسط کاندیدادابلینسیس در شرایط برون تنی (In vitro) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: کاندیدا دابلینسیس از گونه های جدیدا شناخته شده جنس کاندیدا است. اگر چه این گونه در اوایل به عنوان مهم ترین عامل جدا شده از ضایعات دهانی افراد مبتلا به ایدز به شمار می رفت ولی اخیرا بطور مکرر از بیماران ایمنوساپرس غیر ایدزی نیز جدا شده است. توانایی کاندیدا دابلینسیس برای تولید لوله زایا در مجاورت با سرم انسان از مهم ترین مکانیسم های بیماری زایی این قارچ محسوب می شود که تحت تاثیر بعضی عوامل محیطی و تغذیه ای در بدن میزبان می باشد. هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر بعضی عوامل محیطی مانند دما، pH و میزان غلظت گلوکز بر میزان تولید لوله زایا توسط گونه کاندیدا دابلینسیس در شرایط برون تنی بوده است.مواد و روش ها: تست تولید لوله زایا (Germ tube) توسط سوش استاندارد کاندیدا دابلینسیس (CD 34) را با استفاده از سرم انسان دارای قند نرمال در حرارت، pH، و غلظت های مختلف در آزمایشگاه انجام و زمان شروع تولید اولین سلول های تولید کننده لوله زایا (به دقیقه) و همچنین میانگین درصد سلول های واجد لوله زایا پس از دو ساعت محاسبه گردید. میانگین درصد سلول های واجد لوله زایا در شرایط مختلف میزان تحریک قارچ به تبدیل از حالت مخمری به رشته ای از نظر آماری (One-way ANOVA) مقایسه شدند.یافته ها: تولید لوله زایا در حرارت ۴۲ درجه، pH برابر ۷ و در غلظت ۳۰ mg/ml گلوکز دارای بالاترین میزان در مقایسه با سایر شرایط محیطی و تغذیه ای بود (P=0.0001). همچنین در این شرایط کم ترین زمان برای مشاهده اولین سلول های مخمری کاندیا واجد لوله زایا در شرایط برون تنی لازم بود.نتیجه گیری: به نظر می رسد که مشابه شرایط برون تنی در بدن میزبان هم همین شرایط باعث تحریک قارچ به تولید لوله زایا در بدن بخصوص در افراد دیابتی باعث تشدید ویرولانس (قدرت تهاجمی) قارچ شود.

کلید واژه: کاندیدادابلینسیس، لوله زایا، برون تنی، دما، pH، گلوکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.