تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

یکی از گزینه های مناسب در جهت استفاده بهینه از مزیت های نسبی بخش کشاورزی در عرصه تولید، بازاریابی، رقابتی کردن بخش کشاورزی و حضور فعال در بازارهای جهانی، توسعه واحدهای بهره برداری گلخانه ای است. توسعه فعالیت های کارآفرینانه در واحدهای تولیدی گلخانه ای و استفاده از ظرفیت های موجود کشور برای توسعه این واحدها، نیازمند شناخت کافی از سازه های تاثیرگذار بر توسعه ابعاد کارآفرینی در این واحدها می باشد. این پژوهش با هدف تحلیل سازه های موثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای و در چارچوب پژوهش های توصیفی – همبستگی انجام شده است. نمونه آماری این پژوهش تعداد ۱۴۲ نفر از کارآفرینان واحدهای گلخانه ای بوده اند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای با انتساب متناسب از هشت منطقه کشور انتخاب و با ابزار پرسشنامه مورد مطالعه قرار گرفتند. ضریب آلفای کرونباخ به منظور تشخیص پایایی پرسشنامه ها محاسبه گردیده است که در این پژوهش برابر با ۰.۸۵ محاسبه شده است که حاکی از پایایی مناسب ابزار پژوهش بوده است. روایی محتوایی پرسشنامه نیز با نظر خواهی از کارشناسان و اساتید مرتبط با موضوع تایید شده است. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی نشان داده است که محیط اقتصادی (۳۴.۶%)، ویژگی های روان شناختی (۱۱.۱%)، پویایی محیط (۲.۲۹%)، دسترسی به منابع (۲.۱%)، مهارت بازاریابی (۲.۴۷%)، محیط اکولوژیکی (۱.۳۹%) و علاقه به کشاورزی (۱.۵۹%) بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانه ای موثر بوده اند. یافته های این پژوهش می تواند راه گشای توسعه فعالیت های کارآفرینانه در واحدهای تولیدی گلخانه ای باشد.

کلید واژه: کارآفرینی، توسعه کارآفرینی، واحدهای تولیدی گلخانه ای، عوامل محیطی، عوامل روان شناختی، عوامل ساختاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.