مقایسه شاخص گلیسمی و برخی مواد مغذی دو نوع برنج وارداتی و یک نوع برنج داخلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه شاخص گلیسمی و برخی مواد مغذی دو نوع برنج وارداتی و یک نوع برنج داخلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه شاخص گلیسمی و برخی مواد مغذی دو نوع برنج وارداتی و یک نوع برنج داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه شاخص گلیسمی و برخی مواد مغذی دو نوع برنج وارداتی و یک نوع برنج داخلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه شاخص گلیسمی و برخی مواد مغذی دو نوع برنج وارداتی و یک نوع برنج داخلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۸

مقدمه: برنج طیف وسیعی از شاخص گلیسمی را در سراسر جهان داراست. این مطالعه برای مقایسه شاخص گلیسمی و انسولین و بار گلیسمی ۳ نوع برنج انجام شد.مواد و روش ها: ۳۰ مرد و زن ۴۰-۲۰ ساله با فعالیت بدنی یکسان داوطلبانه در مطالعه شرکت نمودند. ابتدا ۵۰ گرم گلوکز همراه با ۳۰۰ میلی لیتر آب به آنها داده شد سپس افراد به ۳ گروه ۱۰ تایی تقسیم شدند و ۳ بار به فاصله یک هفته مراجعه کردند. در هر مراجعه هر دسته از افراد یک نمونه برنج به نام های کاظمی، باسماتی و سورناپرل به میزانی که حاوی ۵۰ گرم کربوهیدرات بود، همراه با ۳۰۰ میلی لیتر آب دریافت کردند به شکلی که در پایان بررسی هر سه نوع برنج و گلوکز را افراد هر سه گروه مصرف کردند. در هر بار مصرف، قند خون ناشتا و پس از آن ۴ نمونه خون در فواصل ۱۵، ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ دقیقه پس از خوردن گلوکز یا برنج، گرفته شد. شاخص گلیسمی، شاخص انسولین، اختلاف قند خون حداکثر با قند خون ناشتا و زمان رسیدن قند خون به حداکثر برای هر سه نوع برنج محاسبه و با هم مقایسه شد.یافته ها: شاخص گلیسمی برنج سورناپرل (۵.۱±۵۲.۲) نسبت به برنج کاظمی (۱۳±۶۷.۶) و باسماتی (۶.۱±۶۱.۲) کم تر بود (۰.۰۱>p). هم چنین حداکثر تغییرات قند خون در مورد برنج سورناپرل (۱۲±۲۱.۸) از برنج کاظمی (۶±۲۷.۴) و باسماتی (۵.۹±۳۱.۷) بر حسب میلی گرم در دسی لیتر کمتر به دست آمد (۰.۰۱>p). بار گلیسمی برنج سورناپرل (۲.۲±۲۲.۴) از برنج کاظمی (۵.۹±۳۰.۷) و باسماتی (۲.۶±۲۶.۱) کمتر گزارش شد (۰.۰۱>p).نتیجه گیری: در افراد سالم، برنج سورناپرل در مقایسه با برنج وارداتی باسماتی و برنج داخلی کاظمی دارای شاخص گلیسمی و بار گلیسمی کمتر است اما تاثیر آن در تغییرات قند خون بیماران دیابتی نیاز به بررسی بیشتر دارد.

کلید واژه: شاخص گلیسمی، بار گلیسمی، مواد مغذی، برنج، افراد دیابتی، قند خون ناشتا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.