مقاله طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
یکی از روشهای انتقال جامدات با مش سایز ۱۰۰ به بالا و چسبندگی زیاد که بوسیله سیستمهای انتقال دهنده متداول، قابل انتقال نیستند، استفاده از یک محیط انتقال مثل گاز یا مایع می باشد که معمولا اولی هوا و دومی آب می باشد. در این مقایسه، به بررسی روش دوم می پردازیم. در واقع زمانی که پس از انتقال، فرصت جداسازی و یا هموزن سازی نداریم، در این صورت باید قبل از انتقال محلول هموژنی درست شود، برای رسیدن به این هدف و با توجه به سبک بودن ذرات و قابلیت ته نشینی،مخزن و همزن مربوط به این کار باید دارای قابلیتهای زیر باشد.
۱- مخلوط کردن جامد و مایع در کمترین زمان (با توجه به اپتیمم دور همزن)
۲- هموژن کردن محصول
۳- هموژن نگهداشتن محلول نهایی (جلوگیری از ته نشینی)
برای رسیدن به این اهداف باید آب و جامد در داخل یک مخزن مجهز به ابگردانهای (۷) شکل و همزن توربینی که به ما جریان محوری می دهد، مخلوط کنیم که با توجه به مخزن و نوع همزن، مخلوط به حالت هموژن در می آید. تا وقتی که به محل مصرف رسید، از نظر میزان جامد، لحظه اول و وسط و آخر یکسان باشد. در این مقاله اصول طراحی مخزن – همزن و آبگردانها برای محلولهای سوسپانسیونی اشاره شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.